Червената колекция [червила]

Спомняте ли си за #redlipsdecember :)) Накратко това бе предизвикателство измислено от любимата ми Ида. Двете си обещахме цял декември да носим само червени червила. Щастлива съм, че много хора ни последваха и също се снимаха как носят червено червило. Ако потърсите чрез гореспоменатият таг снимките в инстаграм, ще разгледате албума, който се получи :)

Откровено аз не издържах до самият край. До Коледа носих всеки ден червено червило, като изключим един ден, през който си бях у дома. Целият експеримент ме пренасити от носенето на червено. Да си призная от тогава само нюд и нюд нося. Моя си нюд де, който някои биха преквалифицирали в друга категория, но както и да е. Причината за днешният пост е простичка.. За тези двайсет дена плюс преслушах всеки един червен нюанс в колекцията си. Пробвани, непробвани, с оранжев подтон, с по-бери.. и един светъл ден Ани ме подсети, че май е добра идея да напиша един пост за червените ми червила. Аз пък си помислих каква страхотна идея в предвид, че скоро мислех да си снимам и цялата колекция :)
Тематично съм разделила продуктите :)
Започвам с чъби стиковете, които са два. Чъбито на Soap and glory е приятно за всеки ден червено, което има изразена бери нотка, но винаги съм виждала в него червено, затова не ме съдете.. моля! :) Приятно овлажнява и е приятно да се носи през зимата специално.
Това на Too Faced пък е червило с формула, която уж увеличава устните.То също е лек вариант на червено. Доста по-добре залепва на устните и това го прави по-трайно от другото ми червено чъби, което определено е продукт за през деня.
Следват останалите червени червила, които пак бягат от класиката. Гледам снимката и започвам с червилото в ляво от горния ред, което е на KIKO. Много приятно червило, което не изсушава и е интересен цвят, който би влязъл в категорията ежедневен. Има кафява нотка в него.
Под него стои едно доста старо червило, но не желая да го свършвам и да се разделям с него, защото ми е подарък от мама. Самите червила на Chanel Allure са прекрасни, като формула. Доста обновиха и те тази линия. Тази опаковка е от онези, които леко натискаш гилзата, като бутон и тя изскача. Нюанса малко прилича на червилото от KIKO. Разликата е, че този има частички, които му придават лек металиков финиш.
Следват две червила на Ревлон, чиито червила постоянно пробвам и мисля, че са с прилично качество. HD Hydragena ме побърква с броката в него и това, че се топи, но цвета  етолкова красив динен. Трябва да си намеря подобен и да се разделя с него ;дд Cherries in the snow пък е червено с розов подтон, което е супер популярно и аз чак миналата година закупих и опитах. Мисля, че трябва да го нося по-често.
Минаваме на класиките начело с MAC Ruby woo. Това ми е най-любимото червено червило, чиято формула преди ме побъркваше, защото сбръчкосваше устните ми от изсушаване. Сега съм привикнала, пък и марката промени формулата и сега е по-щадяща. Страшно е трайно. Само мазните храни са му враг. Точно класическо червено с матов финиш и не му е нужен молив.
Тези двете съм ги сложила в категория цветни. Те също са супер трайни и красиви. И двете с уникални формули. Червеното на YSL #11 има такъв красив лаков блясък, че дори на мен ми харесва, въпреки че не си падам по такива продукти. И си има обещаният стейн ;)
За крема на Сефора просто нямам думи. Толкова е плътно и е супер лесно да се нанесе. Трябва да се запася с още цветове от тази формула.
Моите по-оранжеви червени другари са молива/червило на Lord&Berry, който също смайва с плътност и трайност. Повече комфорт сякаш. Обичам го през лятото. Лесно се и пътува с него.
Тестера от червеното на Shiseido още не съм го изхабила. Това е техният лак за устни, но формулата конкретно при този нюанс хич не я усещам лакова и съм много разочарован, защото цветът е много красив.
Още едно оранжево червено имам, но не съм го снимала. То е от Rimmel. По-хидраираща му е обаче формулата.
Тези и е са течни. Едното е гланц дори. Но много плътен и траен. Плюс е и интересният му аплиактор. С този продукт на Sleek не можем да се разберем обаче. Никакъв пигмент на устните ми. Разтича се и резултата е полупрозрачно леко лъскаво чеврено, но е буквално.. блах продукт. Копирали са нескопосано lip tar-овете на OCC ;дд
Сега няколко думи за трите ми червни молива. На марката Arissa е много мек, траен и красив черве нюанс, който е по-тъмен и бери. Реално по-близки до червеното са следващите два, от които най-много тормозя този на Wycon. Автоматичен е и това ме кара да посягам често към него. Изнервя ме малко, че е прекалено мек и често се чупи графита в движение. Този на Дъглас признавам си съм го носила веднъж и не е лош, но до тук мога да обобщя. Нещо забравям, че го имам,а  не бива ;)

Ето ги всичките пробвани на ръката ми. Първи от ляво на дясно са трите молива: Arissa, Wycon, Douglas. Следват Soap&Glory Raplumzel, Shiseido, Sleek, Lord&Berry, MAC Ruby woo, Too Faced Eastwood red, YSL #11, Sephora Always Red, Smashbox gloss, Revlon Cherries in the snow, Revlon Hydragea, KIKO 04 и Chanel Sexy.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!