Една марка, два продукта: Essie Sumit of style & Soul mate ревю

Мисля, че скоро не съм ви споделяла за някой лак на Essie в блога. Не, че нямаше потенциални кандидати, защото знаете, че това ми е любимата марка за лакове и затова преди да премина към двата цвята искам да ви споделя, че Essie и този месец ще са на промоционална цена от 10.99лв. Лично аз вече се възползвах ;) Споделяла съм и преди, че колекцията ми от техните цветове основно съм я изградила чрез такива добри сделки.


Важно е да подчертая, че при такива промоции не участват лимитираните им лакове. Само те си остават на редовната цена, а основите, топ лаковете и малата за кожички също са включени в намалението.

Това не ми бе много ясно, когато купувах  Sumit of style, което не ме спря да го купя, защото Меги вече ме бе впечатлила с цвета на нейните нокти. Тя също писа за този вълшебен всеобщ любимец и можете да прочетете ревюто и тук.
Sumit of style е брокатен лак с едри и ситни кръгли частици, който са много в самата течност и затова лака на два пласта перфектно покрива нокътната плочка и може да бъде носен и без лак под него. Цвета на броката е така популярното розово злато, в което няма да крия съм влпбена и аз.
Единствения малък недостатък на лака е трудното махане, което е характерно за такъв тип лакове, затова въоръжете се с търпение и ацетонов лак, но не зеленият на Лили. С него частиците не падат така добре, като с обикновените. Трик, за който отново мога да благодаря на Меги.
Имайте в предвид, че този лак в комплект с друг под него при мен издържале страшно дълго, което доведе и до известно изтощаване не ноктите ми. Отново характерна черта на брокатите за нокти. Самите частици на този лак просто много добре залепват, а и аз поставях по два пласта над Essie Merino cool. Любимата ми комбинация за декември бе с него и този златен брокат.
От скоро го нося с един дълго желан от мен цвят - Sole mate, който има много общо с Bahama Mama, но бих казала, че повече общо си имат, когато Sole mate е на един пласт. На два той потъмнява и кафявия му подтон се отличава повече. Отново, както Bahama Mama на определена светлина изглежда различно. През деня, когато има слънце може да се улови и как червенее. Само не ми харесва, че е по-воднист, като консистенция. Аз съм установила, че точно този тип консистенция на Essie се бели по-бързо при мен за жалост.
На последната снимка се вижда, че след един ден вече връхчетата ми се подават, а и на горните две. На мен това не ми пречи, защото наистина много харесвам изчистения и стилен вид, който придава на ноктите ми. Би отивал на всяка дължина нокти, но сякаш изглежда перфектен за по-къси :)
Лаковете на Essie можете да намерите в Елитис, ДМ, Лили, Бюти зоун и Дъглас. Редовната им цена е 14.99лв за 13.5мл.

Ако сте гледали втората част на клипа с продукти, които свърших до край през 2014 сигурно ви е направило впечатление, че през нея изхабих цели три цвята от любимите ми лакове, а на тяхно място си закупих тези два нюанса. Оказаха се достойни заместници :))

28 коментара

  1. Горда съм че въпреки непрестанните хвалби от теб и Меги за Summit of style, успях да устоя и не го добавих в колекцията си. И двата лака са страхотни. Жалко, че Sole Mate се бели бързо, но както ти споменах и аз имам същия проблем с Sand tropez.

    ОтговорИзтриване
  2. Моят топ го взех миналата седмица и беше намален в DM, но на каквато и цена да е бил е просто прекрасен! Стои ти страхотно особено с тъмно червения лак отдолу. И аз съм се насочила към такъв тип маникюр само, че с Wicked :D

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен е!! И аз на няколко пъти щях да го взема и го върнах..Имам супер много лакове в момента,но този е изключително красив и не знам колко ще издържа без него хах :D

    ОтговорИзтриване
  4. Такъв нямаш ;) Почти съм сигурна, че у нас.сама тази марка продава такъв :)) Точно розово злато.

    ОтговорИзтриване
  5. Оо, да щ, Wicked е доста подобен на Sole mate. Те общо взето са винените нюанси на Essie заедно с Bordeaux и Bahama Mama :))
    А, за намалението и лимитките май само в Елитис си правят оглушки, защото миналата пролет пак на такова намаление не ми намалиха лака и бе от лимитираните :/

    ОтговорИзтриване
  6. Хохо.. Имаме уговорка ;)) Просто нашите любими тип Fiji, Urban Jungle и Mint candy apple са си доста по-гъсти някак и държат. Винаги е от цвят до цвят, но аз пък този път много му се радвам на лака и не ми пука ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Даа, наистина! Ама то като цяло в 3-те дрогерии (DM, Lilly, Elitis) пускат различни оферти и като цяло и цветовете на Essie, рядко се съвпадат по мои наблюдения. Ти в кой Elitis ходиш?

    ОтговорИзтриване
  8. Оххххххх,много си лоша!! ;д Наистина нямам :((

    ОтговорИзтриване
  9. В този на Четалджа, че ми е наблизо. Иначе поне нали ти бях казала.. Имаше промоция вземи втори и така си взех броката и още един :))
    На мен също ми е странно, но иначе в страницата във фейсбукпише, че са намалени, ама дали и лимитираните никъде ;дд

    ОтговорИзтриване
  10. Аз само казвам, предполагам ;ддд

    ОтговорИзтриване
  11. Ох, точно той ми се струва доста кофти зареден. Обаче пък в този до Практикер не бях я видяла тази промоция, за която говориш :D

    ОтговорИзтриване
  12. Охоо Практикера го посещавам веднъж годишно ;дд Ами те май са си всеки Елитис със собствена политика и не във всеки има дадени марки и така нататъка :дд Често ходя и в този до гарата. Там също доста неща няма.

    ОтговорИзтриване
  13. А, да всеки е със собствено мнение. Те и Лилитата са така. Това във Варна мола постоянно има липсващи продукти :D Иначе тоя на Практикера Елитиса май като цяло има най-много неща. Отдавна не съм ходила до този на гарата, но наистина като си спомням няма всичко в него.

    ОтговорИзтриване
  14. Sumit of style изглежда страхотно <3 Много ме изкушаваш :))

    ОтговорИзтриване
  15. Този на Практикер е най-зареденият ;) Там има и четки на Импала, от които искам още, но нещо не ми се разкарва до другия край на града само заради това :дд Ще видим.. Замислих се ;))
    На гарата ми харесва, че гримовете са отделени, но ако се загледаш малко шантаво се е получило ;дд

    ОтговорИзтриване
  16. Хихи.. Взимай го, докато не се е разпродал ;))

    ОтговорИзтриване
  17. Ааа, като каза четките на Импала. Онзи ден ги загледах и им се чудих. Харесваш ли ги?

    ОтговорИзтриване
  18. Имам само една и съм супер впечатлена.Даже не помня защо взех само една. Както и да е... Повече съм я споменавала в клипчетата. Мислех си да пиша за нея, но не помня какво ме е възпрепятствало. В момента се опитвам да наваксвам с блога и може да измисля как да я покажа ;)

    ОтговорИзтриване
  19. Продуктите на марката са страхотни.И аз от няколко седмици се разхождам с един от тяхните коледни лакове!

    ОтговорИзтриване
  20. Радвам се, да разбера, че и ти си доволна от тях :))

    ОтговорИзтриване
  21. Страхотни лакове! Къде са на промоция в момента? :)))

    ОтговорИзтриване
  22. И на мен са ми любимци, топ лака им е наистина ТОП! Преди няколко дена, когато купих Big Spender много се чудих за Sole Mate, но не съм се отказала де. Очаквам скоро да получа и подаръка от играта им, който спчелих - лак от същата брокатена колекция. :) Ще се радвам да кажеш кой друг си заслужава вниманието.

    ОтговорИзтриване
  23. Навсякъде, където ги продават :)

    ОтговорИзтриване
  24. Много съм се чудела на топ лака им, но съм влюбена в Сеш Вит и си го подновявам редовно от година.
    Big Spender го има сестра ми, но на мен не ми отива. Дори съм го носила във два клипа, обаче не е моят цвят. Ние си имаме нещо, като обща колекция, тоест и двете си споделяме лаковете и тя например има Splash of grenadine, който отново въобще не ми пасва ;дд

    Обожавам марката и направо ще те препратя към видеото и поста, които пуснах миналата година: http://murfeishun.blogspot.com/2014/01/essie-nail-polish-collection-essie.html и линк направо към всичко, което съм пускала за марката: http://murfeishun.blogspot.com/search/label/Essie

    Дано ти е полезно ;)

    ОтговорИзтриване
  25. Супер, много ти благодаря! Аз от много време си търсех топ лак и накрая реших да взема този. Просто съм потресена колко ми харесва :D Два пъти вече го слагах...първият път ми издържа лака 13 дни, а вторият 9, но счупих 3 нокътя и сама съм си виновна.

    ОтговорИзтриване
  26. Хахаха.. позната история. Аз сега съм ги скъсила още след тези снимки, за да им дам малко "равенство" на всичките и да израстат на ново :))
    Иначе при мен лак трае 3-5 дена и общо взето не зависи много от топ лака. Може и да опитам късмета си някой ден с този, който хвалиш ти ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!