La Roche-Posay Toleriane околоочен крем [ревю]

Тези дни околоочният крем е задължителен за мен. Достигайки до 20 годишна възраст, многото вечери до късно било то навън или просто учейки у дома, въобще недостига на сън, мисля ме направиха изключително зависима към този тип продукти, а в началото на блога не усещах никаква нужда от крем за тази зона. Сега напредвам в тестването на такива продукти заради облекчението, което ми носят. Все още не търся да скрия тъмни кръгове. Просто усещам тази зона по-суха и раздразнена поради гореспоменатите причини. Усещам често, че почна ли да се наспивам нормално пропускам тази стъпка сутрин например. Друго, което искам да отбележа е по-плавното нанасяне на коректора над такъв продукт. Просто работи милиони пъти по-добре и изглежда по-добре.
Често имам един и същ проблем с търсенето на подходящ околоочен крем. И преди съм говорела, че масово намирам такива за превенция на тъмни кръгове и бръчки. Последните години, обаче навлязоха и няколко продукта, които са подходящи за по-млади кожи и техните изисквания сходни на моите, които не претендират да ми правят по-млад околоочният контур. Сред тях е и La Roche-Posay Toleriane, чието описание щом прочетох ме накара да се усмихна широко.
Откровено мнение за La Roche-Posay Toleriane можех да ви напиша и след седмица ползване. Някак не е от продуктите, за които ми е нужно да видя ефекта в по-продължително време.
Крема е с лека консистенция и белезникав на цвят. Самата помпичка на опаковката няма допълнителна капачка да я пази и е с заключващ механизъм. Малко се усеща нестабилна, затова внимавам с нея. Хубавото е, че не ми олива ръцете с продукт и вади напълно достатъчно количество и за двете очи.
Забелязах и друго интересно в опаковката. В самото пластмасово шише има нещо, като торбичка съхраняваща продукта, която се свива с времето, когато известно количество се изразходва. Май е модерно това решение за опаковка, защото гледам и новият крем на мама с с подобна торбичка.
Приятно е да видиш как от бранда са помислили да направят шишето прозрачно, за да мое ние потребителите да следим количеството вътре.
Споменах по-горе за леката формула на крема. Искам да изясня отново, че крема се бори с раздразнението в тази зона, хидратира я и работи срещу подпухналост. В допълнение от съдържанието мога да отбележа липсата на парабени, консерванти и оцветители в продукта.
На мен ми пасна идеално и съм спокойна вътрешно с намирането на крем, който да работи за изискванията ми. Напълно мога да се съглася с описанието му, ако сравнявам опита ми с него.
С времето започнах да слагам околоочен крем и на клепачите си. Много добре ги успокоява. Не обаче всеки става за тази цел. С този мога да си го позволя, обаче понеже е малко по-течен го правя много пестеливо.
Като действие мога да го обявя за идеален крем за млади момичета, но откривайки каква е реалната му цена малко давам назад с препоръките, макар че знам за колко дълго време стигат подобни кремове и тук имате малко повече количество от сравнено с повечето околоочни кремове.
Цена: 39, 30лв
Количество: 20мл
Можете а намерите в: аптеките
*Продукта ми е изпратен за проба, но не ми е плащано да пиша за него и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с него.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!