2х2 Червено и розово: Дневната и вечерната комбинация

Липсва ми писането в блога. Някак позабравих личните разкази в началото на публикациите. Тук там ги вмъквам и си изградих едва тази година някак стил на съставянето на постове. Една моя вътрешна (по скоро)  подреденост и след изпълнението на идеите съм удовлетворена на почти 90%. Както казваше последната ми учителка по литература.. Винаги може повече! :)

Така започвам поста си, че нали.. липсва ми да съм редовна тук. В момента изживявам най-активните си години и не искам да изпускам всяка секунда, но от друга страна не искам да забравям за блога и канала, тъй като винаги ме разтоварват, карат ме да се развивам като човек в много направления и ме обогатяват с толкова много положителни емоции, които са безценни и неописуеми. Не обичам да го казвам, но често или канала губи заради блога или обратното. Все още и е физически невъзможно да съм еднакво активна и на двете места.
Тази седмица пък нямам време и за двете и трябва да си настроя таланта и идеите за университета, което е адски демотивиращо и трудно. За канала успях и презаписах всичко и смятам да си вкарвам тази стратегия за постоянно. За протокола този пост го пиша по-рано от момента, в който ще натисна опцията да се публикува, и това един от най-тежките ми дни. Все пак знам, че излея ли си мислите тук ще се почувствам по-добре и сякаш върша нещо полезно.
И ако още не сте добили представа за какво ще пиша... Е, за най-любимата ми тема - червилата. Никога няма да им се наситя. Тази година пък преоткрих рая на моливите за устни и се поразрових в колекцията си за различни комбинации от продукти за устни.
Днес ще преминем от актуалната ми любима двойка за деня до тази по-удачна за вечерта и в крак с идващите празници :)

Гланца на Shiseido.. доста съм ви го показвала. С голям ентусиазъм се опитвам да го изразходя и се замислям дали да не купя пак, тъй като определено съм доволна от него. Траен, плътен и наситен свят дава, не лепне, не се разтича и омекотява устните ми без после да ги усещам жадни за нова доза гланц.
Към днешна дата съм го комбинирала с много червила. В момента обаче обожавам да нося молива на Rimmel Eastend snob и по-точно.. Първо изрисувам контура на устните и запълвам леко от края към центъра, като оставам най-централните части без цвят и върху тях полагам гланца. Това оптически уголемява устните, но аз го правя просто, защото ми харесва. Харесвам разликата не понеже виждам по-големи устни. Някак магията на самата комбинация. Шантаво обяснение. Признавам!
Опитвайки за пръв път Revlon Cherries in the snow не бях много положително настроена към червилото. Не ме разбирайте погрешно. Страхотно е, като цвят и комфорт на устните. И тук идва голямото НО. И преди съм имала от същата линия на Ревлон червило и още тогава не харесах как се изплъзва червилото от устните ми и се получава онази досадна линия в края на устните ми. Просто им е нужен молив отдолу, за да са реално трайни в за дълго в пълната си красота. Това показва моят опит. 
И отново благодарности към Софи, че ме нави да го купя. Цвета Cherries in the snow не е типичното червено. Има малко и розово в себе си :)
Молива на WYCON дойде навреме на помощ и най-сетне ме накара да нося по-често Cherries in the snow. То е онази част от дуото, която прави добра подложка на червилото и буквално го залепя за устните.
Този автоматичен молив се нанася много лесно, тъй като е мек. На няколко пъти се отчупи, докато чертаех с него. Може би, съм указала малко по-голям натиск, отколкото трябва :)
Пигментиран е и съвсем леко лепне. Идеално за да легне отгоре червилото и като магнит да го държи за дълго върху устните ;)



Нямам по-любима и от двете комбинации. По-носена е сякаш първата. Все пак това са актуалните ми фаворити сред продуктите ми за устни. А, кои са вашите?

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!