За мен

четвъртък, октомври 20, 2016 *murfeishun* 6 Comments


Едно кратко описание за мен - авторката на блога ;)

Името ми е Мариета и в последните години намерих нова страст, мания или както искате приемете любовта ми към козметиката и грима :) След дълго умуване и малко вдъхновения се реших да създам собствен блог, в който да пиша за опита ми с различни продукти, споделям техники, които използвам, и малко лични откровения ;)

Добре дошли в Murfeishun! ;)

P.S.: Ето и малко друга информация за мен:

Кожата ми е комбинирана и много бяла. Точно цвета й ме затруднява често в откиването на подходящ тон фон дьо тен и други продукти от този вид. В началото на пубертета не полагах грижи за лицето си и в разултат сега се боря всячески да намаля броя на черните точки, които единствено останаха.


Косата ми е къдрева. Беше дълга до средата на гърба и много гъста преди да я изтощя от изправяне и се наложи да я скъся. Сега е малко съживена и я пускам пак дълга :)

6 коментара:

 1. Отговори
  1. Не предлагам такива услуги по принцип :) Козметиката и грима с ами хоби, а не работа ;)

   Изтриване
 2. Ти си чудесна! Винаги гледам клиповете ти с интерес. :*

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. (hug) Много, много ти благодаря за милите думи :*

   Изтриване
 3. Страхотна си и правиш чудесни клипове! Винаги се вълнувам когато ги гледам. Наскоро и аз реших да създам блог,но не знам как да го популяризирам.Много от моите козметични продукти съм ги пробвала,защото ти ги хвалиш и винаги съм била доволна.

  ОтговорИзтриване
 4. Ти си една от най-любимите ми влогърки и никога не спирам да те гледам.Именно от теб и аз започнах да харесвам грима и да се Интересувам малко повече от нея.Винаги когато ми стане скучно гледам клиповете ти пак и пак и не ми омъзват.Продължавай да правиш клипове.Дори от теб научих почти всички марки които може да съществуват!:)Не спирай с клиповете си и гушни Атила от мен:)С поздрави, Катрин( гр.Перник)

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!