Fleur De Force Range.. кратко представяне и моето ревю на книгата

Още когато излезе книгата на Fleur, позната с канала си Fleur DeForce, исках да споделя впечатленията си от нея. Мисля, че последните събития около нея само ми дадоха още причини да обсъдя не само книгата, ами и други продукти свързани с вече прохождащата марка носеща нейното има ;)

От две седмици във Feelunique са налични миглите в колаборация с Eyelure и гримовете плюс аксесоари fleu de force. По принцип, от известно време бях забелязала книгата и да се продава там и ми минаваха мисли за бъдещи продукти с нейното име, но наистина не очаквах. За миглите се надявах, откакто са ги пуснали на английския пазар да бъдат налични там и после дебнах наистина цял ден, когато пускаха останалите неща в сайта, защото не исках да изпусна желаната чантичка и миглите Fleur Loves. Без да преувеличавам сигурно съм била от първите, защото продуктите тепърва бяха добавени в сайта, когато поръчах и още линковете им не бяха доизкусурени.
Не съм поръчала четворка сенки или от течните червила, защото очаквам мнения за тях и като цяло не съм сигурна, че искам още сенки и точно течно червило на този етап :) Опитвам да съм максимално разумна, но съм си обещала и поръчка на тях  ;)
Ще започна с миглите. Тях не съм ги слагала още понеже не намирам повод и обичам да си ги гледам в опаковката ;дд Харесва ми, че не са цели. Понякога целите се налага да ги режа, тоест подкъсявам и като цяло не съм им голям фен :) Честно казано си обичам снопчета, въпреки че са занимателни. Дават най-естествен вид и с това им качество се превърнаха в мой фаворит.
Да се върнем на миглите от любимата ми влогърка. Купих тях заради името ;) И заради сякаш по-концентрирания обем в края. Ще си паснат доста (вярвам) на моята форма клепач. Задължително ще им посветя ревю и ще ви ги покажа.
За сега обаче мога да ви похваля качеството на Eylure. Ползвала съм няколко вида изкуствени мигли на марката и винаги са били на ниво. Могат да се използват доста пъти, ако се грижи правилно човек за тях. Освен, че бяха първата марка изкуствени мигли, която опитах, си остават и тази, към която постоянно се връщам.
Премествам се на книгата The Glam Guide. За нея не си спомням дали съм имала очаквания. Като цяло идеята влогър да има книга стана широко разпространена и породи доста смесени отзиви на аудиторията. Мисля, че The Glam Guide е от тези, които наистина си заслужават и всичко не е просто реклама с името на Fleur.
Както казах и след първия прочит на книгата.. През цялото време, докато чета, си представям как тя разказва информацията в книгата. Просто си личи, че е тя и мисля, че всеки неин стар и верен зрител би потвърдил този факт.
Да, не е книга, която ще 'разбие' със съвети и идеи, но съдържа основни правила събрани вярвам от опита на Fleur.
Книгатa е раздеелена на шест тематични раздела. На мен лично много ми допадна този за Body image и Relashionships. Просто беше част от другите теми, които не обхващат грима. Ако ви кажа, че харесвам Fleur за пореден път :) няма да е "ново 20" за вас, както казваме във Варна. Гледам всичките, канали и въобще стремя се да не пропускам нищо с нея. Познавам частично характера, тоест колкото може максимално едно видео да ми го представи, и харесвам разсъжденията и за живота. Вероятно, затова се влюбих така точно в тези части от книгата.
Beauty разделите можех да си ги представя и сама в главата, защото представят съвкупност от нейния вкус за грима, любими продукти и съвети, които тя е споменавала в доста видеа. Имаше и нови, разбира се :) И не, че не ми допаднаха,  а напротив, но беше лесно да предположа какво мнение ще изрази в тях.
Много харесвам корицата и илюстрациите в книгата. Който и да е бил дизайнера създал самия стил, мисля че се е справил на доста високо ниво, защото всичко от цветовете до розово-златните звездички и надпис крещи Fleur. Както виждаме, Eylure миглите и гримовете и също са в този стил.
Най-много харесах рисуваните картинки. Има нещо сладурско в тях и ми напомнят на Барби. Хехе и по тази тема бях луда, като малка. Тези рисунки събудиха в мен тези спомени.
На снимките Fleur е страхотна и все пак има идеален баланс между тях и рисуваните елементи.
Като цяло ви препоръчвам това леко четиво. Особено на феновете на Fleur и ако сте начинаещи по темата грим и прочие.
От лансираната линия fleur de force имам чантичката за гримове, която е много добре замислена. Може би, все още не съм сигурна за дизайна и. Не е точно стилен, но пък е така шарено, че развеселява и вероятно по-малко ще си личат петна по нея, което в никакъв случай не искам да ми се случва. Доста си я пазя.
Материала и е полиестер . Мека е самата повърхност и формата на чантичката може да се нагажда на съдържанието. Не е твърда и да ограничава пространството. 
Всъщност побира всичките ми гримове, дори палитра спокойно може да се сложи (например Шоколадовата) и четки. Всичко, което може да си представите, че може да си сложите за един грим и нужните уреди за него влизат вътре. Много, много бързо я заобичах!
Има и интересни закопчалки с магнит, които може да променят формата и и дават още малко възможност за място :)

Това е един доста вълнуващ за мен пост и надявам се да съм ви заразила малко с любовта си към Fleur и нейните продукти :) 
Всеки един от тях може да намерите на сайта feelunique.com ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!