Avon Berry Cute [ревю]

Продължавам с есенните нюанси сред червилата, които натрупах за този сезон. Дойде време и за най-нетипичното, като формула сред всичките винени цветове, които притежавам.
Не си падам особено по червила с блясък, но винаги има изключения ;)
Червилото със сладурско име Berry Cute е от серия обещаваща по-големи и сочни устни с дори гръмкото 3D обем. Не мога да ви уверя в този ефект, понеже аз генетично си имам големи устни и почти не ми прави впечатление. По-скоро бих казала, че лично аз забелязвам, че с по-ярки червила изглеждат по-големи от нормалното ;)

Не мога да отрека, че формулата е много приятна. Червилото се плъзга лесно по-устните, но сякаш е добра идея да се нанесе с четка, защото аз понякога минавам по няколко пъти и после виждам, че слоевете се натрупват в единия край на устата и червилото изглежда не равномерно.
Четката, мисля, че го нанесе пестеливо. Всъщност опитах днес точно така да го нанеса и теорията ми се доказа.
Тъй като е доста пигментирано червило, остава за по-дълго време на устните. При консумиране на храни или напитки обаче изчезва. Остава някакъв цвят, но това не е червило, което обръща устните и сякаш се вкопчва в тях, за да седи за дълго, а точно обратното. Много е леко!
Avon Berry Cute, MAC Rebel, Catrice Marry Berry, P2 Madison Squear
Първия път, когато опитах Berry Cute много ми заприлича на MAC Rebel и се развълнувах, че може да съм му открила бюджетен двойник. На устни стоят съвсем различно и нямат нищо общо. На снимката ви показвам и други нюанси в гамата и сами може да забележите разликите.
Харесва ми описанието на Avon за червилото:
"С ценните си съставки от кофеин, масла от нар и жожоба, червилото подобрява еластичността на устните и се грижи за тяхната постоянна хидратация.Червилото е идеалният начин за посрещане на есента със закачлива нотка от лятото, която ще изпълни дните с цветно настроение. Хармонична комбинация от ценни съставки и съблазнителни нюанси за устни, които ще вземат в плен всеки случаен поглед."
Според мен е точно така!

Цена: в зависимост от каталога между 4-11лв
Количество: 3,6 gr
Можете да намерите в: каталозите на марката

*Продукта ми е изпратен за проба, но не ми е плащано да пиша за него и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с него.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!