Червеното ми лятно червило от Lord & Berry

Как се сменя вкуса ми е нещо, като променлива константа в последно време ;д Очевидно до преди две седмици не можех да докосна нито едно от по-ярките ми червила. Опитах да стана по-модерна за лятото с кораловите нюанси за мисля 2-3 носения и после една вечер ми хрумна да опитам нещо различно преди да изляза и снимам видео. 
Червеното червило никога не излиза от мода, но пък има и огромен избор от неговите тонове. Вероятно, според някои от вас, днешния герой за ревю е оранжево червило, но аз не мисля така, пък и блога си е мой ;))
А, споменавала ли съм някога, колко е удобно да имаш червило/молив. Много по-предцизен е резултата накрая и ми е по-лесно да го нося в чантата.
В случая аз имам малък размер от продукта на Lord & Berry. Между другото марката се оказа с италиански произход. На мен стила им и надписа на опаковката много ми прилича на този на Bobbi Brown, но това е друга тема.
Самото червило е страшно пигментирано и се нанася с лекота, защото е и кремообразно. Харесва ми, че не се усеща на устните, а е трайно. Няма много общо с червилата, които притежават формула stain и не претендира за такава. Да, не може да им съперничи по трайност, обаче след това трудни за махане червила, сякаш имам нуждата да си почина и се порадвам на нещо по-леко и комфортно за носене.
Някои ще се запитата цапа ли след като е сравнително мазно червило. Не много бих казала. Наистина е добре да му дадете едни 2-3 часа да поседи преди да консумирате храни и напитки, които ще го изтрият, но пък не пада неравномерно.
Сваля се лесно с мицеларна вода. Забравих да спомена, че финиша е матов.
Цвета  е просто жесток ;)
Lord&Berry Lipstick Crayon in Kiss
Цена: £10
Количество: 12g
Можете да намерите в: Аз получих моето ето в този колет, но марката е достъпна онайн. Предлагат се в Asos.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!