Изгубеният колет от Шотландия :)


Събота е и вали.. ужасно много, а на мен ми дойде вдъхновението да пиша във блога и се чудех за какво. Всъщност на днешния пост повече му отива да беше видео биха казали някои. Обаче тази кутия се появи така изневиделица, че още ми е трудно да повярвам факта за колет номер три.. Той си пристигна цял целеничък недокоснат с всичко вътре чаак след два месеца :/

 Както бяхме говорили с приятелката ми от Шотландия, кутията е на Glossybox, а съдържанието вътре е подбрано от нея, но тя сметна за интересно да ги помести в такава кутия.
Искам да ви кажа, че винаги съм се чудела на момичетата, които съхраняват козметика в тези кутии, но те били много здрави.
Преди да снимам бях отворила вече кутията :)) Вътре всичко бе старателно опаковано и предполагам доста старателно възстановено как изглеждат опкаовани продуктите на тази абонаментна кутия.
Няма да ви лъжа, че за мен съдържанието не бе изненада, понеже след двумесечната загуба и тъй като бяхме отписали възможността да пристигне колета, тя ми сподели какво има вътре. Поне и с тази информация можех да преценя дали нещо липсва. Не, пратката си е непокътната, което все повече ме кара да си задавам въпроса "Къде е бил колета до сега?" ;дд
Както и да е.. Ще ви покажа какво получих и съм страшно развълнувана да опитам всяко едно нещо :)
По Yankee Candle всички са луди от години и постоянно виждам ароматите им в чужди сайтове и канали. Вече постепенно намират място и на нашия пазар чрез Айко и Техномаркет.
Аз получих три тарта с аромати, които по мое мнение тя много добре е подбрала за идващите горещи дни. Не знам дали е умишлено поради факта, че тя обича този тип аромати.
И не мога да споделя, че цялата кутия ухаеше на аромата Beach Flowers :))
Този интересен продукт на Rimmel London го няма у нас и бе един от продуктите, заради който се притесняваше тя, че може би е задържан колета, защото прилича на лак, а лакове не могат да се пращат от Англия и уж до, защото аз успешно и изпратих Essie Urban Jungle.
Фактически това е лак за устните. Ще го тествам дали прави червилата по-дълготрайни, ако го нанеса върху тях ;)
Вторият продукт за устни в кутията е този интересен Paut Paint на Sleek, за който ми се струва са откраднали идеята на OCC за Lip Tar. От него също съм заинтригувана и нямам търпение да опитам.
Цвета е малко извън комфортната ми зона, обаче малката тубичка много изкушава :)
Не знам какво да ви кажа.. Освен може би да спомена, че май някой ми познава козметичните желания много добре. Май неволно споменавам често Benefit Hoola напоследък и колко много го искам. 
В интерес на истината нямам нужда от нов бронзант и обожавам другия си дългоочакван на Too Faced, но тази година всички са луди по Hoola, така че скоро ще бъде изпробван и ще споделя дали прилича на Шоколада и дали го превъзхожда ;)
На първо четене мога да отбележа неприятния факт, че мирише ужасно пудрата ;дд Опаковката е същата, както съм си в представяла и четката изглежда обещаваща.
Почти сме към края и това е последния продукт за устни в кутията. Пак е в червената гама :) 
Марката Lord&Berry чувам за пръв път, но молива им за устни, тоест червило под формата на молив, изглежда обещаващо със кремообразната си консистенция и плътен цвят само от едно драсване :)
И така изглежда цвета на моята ръка.

Това е всичко, което исках да ви покажа днес и ви желая спокойни почивни дни с повече слънце особено за плажуващите ;)

7 коментара

  1. Hoola за мен не става за контуриране, стои ми прекалено оранжево, но за бронзиране е страхотен. Четката е много хубава стига да не я миеш...аз направих тази грешка и сега четката се разпада :(

    ОтговорИзтриване
  2. Предстои тест на моята кожа, но така или иначе четката ще я измия, понеже ще е супер нехигиенично, ако не го направя ;) Благодаря, че сподели мнение! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Обожавам тартовете на yankee candle, имат страхотни аромати! лошото е, че много бързо изфирясват, 2-3 часа и край. За моят "разтопител' (как се казва това, в което ги пускаш??) са малко големи и обикновено ги чупя на две и ползвам на два пъти. Честити подаръчета :)

    ОтговорИзтриване
  4. И аз не знам как им казват ;дд Твоето определение е съвсем логично. И в в моя разтопител не се побират и ги чупя :Д Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. Оооо ще има. Интересен продукт е с нестандартен цвят ;)) Благодаря, Ани!

    ОтговорИзтриване
  6. Яка кутия пак :) Май всички делим на две таровете.Иначе имам в буркан точно Beach Flowers и е един от любимците ми <3

    ОтговорИзтриване
  7. На мен също много ми хареса ;)) Благодаря, Веси!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!