Майски придобивки...


 Здравейте!

Поставям началото на публикациите за месец май с представянето на последните ми придобивки :)
Изкушението да се оборудвам с един тон гримове за мен в момента е голямо, защото съм си обещала, че ще се глезя с такива неща за рожденият ми ден. Е, трябваше ми и повод, за да има някаква цел нали така :) Успокоявам се с това, че остават 7 седмици. Юху!

И все пак лятото упорито настъпва и аз желая да съм подсигурена и в "поддръжните " козметични материали и се отдадох на нужни покупки тази седмица. Малко обновление на грижата за почти всичко :)

Имам намерението това лято да се запазя отново беличка и да не предпазя кожата си от слънцето. За целта  от около месец проучвах въпроса със слънцезащитните кремове. Изчетох много и харесах много неща и накрая... купих матиращият слънцезащитен флуид на Bioderma по препоръка на консултантка в новата ми любима аптека.


Пробвах го веднага и да ви кажа, аз трудно издържам да не опитам новите си неща и от първите нанасяния се харесваме с продукта много. Ще ви държа в течение.

Прехвърлям ви на друга тематика, а именно нокти. Време ми беше да си осигуря основа, защото спрях да ползвам такава, а доста често изпитвам нужда от такъв продукт. След като Essie ме впечатлиха много с последните ми лакове от тях се насочих към техните бази. Голямо чудене и маене падна пред щанда им, защото те предлагат различни разновидности бази. Мисля, че успях да грабна тази, която според етикета отговаря на моите нужди :) Не очаквам чудеса, искам само малко по-здрави нокти и издръжливост.


Заедно със слънцезащитен крем за лице си бях наумила да купя и лосиона на Palmer's, който има и защитен фактор, но веднага се отказах щом видях, че съдържа парабени. Аз съм доста луднала от началото на годината по този въпрос и наистина се старая да няма от тези консерванти в козметиката ми. Та така де накрая все пак взех техен лосион, но този който вече бях опитала против стрии.


Към флуида на Биодерма получих и мицеларна вода в мини размера на Bioderma SensiboH2O, а също и в Лили трудно устоях на новите душ гелове на Bourjois и грабнах този с цитрусовата миризма :)


Предстои ми този месец да съм леко заета, но съм подсигурила предварително няколко поста да не си мислите, че ви забравям, а и вие мен да не забравите :*

Целувки <3

8 коментара

  1. Честити придобивки!И на мен този душ гел много ми хареса,но се спрях за момента,тъй като имам цели 2 неотваряни :d

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Душ геловете на Боржуа са ми от любимите и новите също много ми допаднаха ;) и аз се изкушавам при ваичко с хубава миризма :)

      Изтриване
  2. Честити придобивки, чакам с нетърпение ревюто на флуида на Биодерма, че и аз съм му хвърлила око :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отпървите носения ми харрсва, но поне месец искам да мине, за да съм наистина обективна.

      Изтриване
  3. Честити придобивки.Избрала си си много хубави неща. Използвам и аз в момента мицеларната вода и не мога да повярвам колко време ми отне, докато се наканя да я пробвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Жени и на всички други!
      Усещам, че и ти се превръщаш във фен на мицеларните води ;дд

      Изтриване
  4. честити придобивки! ще се радвам на по-подробен отзив за слъцезащитния крем :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Подготвям такава публикация скоро :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!