Nail Edit | Грижа за ноктите [ревюта]

Странно е за човек, като мен и вкусовете ми, че имах мини пътешествие в света на продуктите за нокти последните месеци. Е, този пост ще обобщи меннието и за някои нови продукти на пазара и някои нови открития за мен.
Започвам с топ лака на Essence. Култов продукт по нашите ширини. Наистина е добър! Ще платите цената около 5лв и ще се сдобиете с добър топ лак за ценовия му клас и като цяло, но имам няколко минуса, за които ще обясня защо ги виждам, като такива, но във никакъв случай не искам да мислите, че мразя продукта. Аз също се нареждам сред чакащите д аго заредят пак, защото се оказа неоткриваем след стотиците положителни мнения на скоро :)
Първо, не харесвам опаковката. Не мога да разбера кога ще свърши и кога ще се окажа без топ лак, а той е жизнено важен за мен.
Второ, формулата му е доста по-лека от вечния ми любимец Seche Vite, който пък е трудно откриваем, скъп и се сгъстява бързо, обаче за сгъстяването мога да ви препоръчам разредителя на Perfect и като цяло е добре да имате такъв продукт. Стига з адълго време и удължава живота на лаковете.
Пак се отплеснах, но едва ли ще има скоро толкова подробен пост за нокти ;)
Трето, да, дава блясък и лака ми остава непокътнат почти за едни сигурни пет дена на моите нокти, което си е много за мен. Този блясък няма нищо общо с този на Seche Vite, който прави един дебел пласт и ефект буквално на стъкло. Някак при по-евтиния му събрат гланцовия ефект се губи с времето.
Като цяло обаче съм много доволна от него и си заслужаваше да го издирвам три седмици ;дд
От Rimmel London пък обновиха серията си 60 seconds. Бутилките са с нова визия и освен това пуснаха отново линия в сътрудничество  с певицата Рита Ора, която аз обожавам и още миналата година си бях взела стабилно количество от лаковете с нейния лик. Въобще обаче не харесвам формулата на тези лакове и продължавам да не я. Този път си взех Go wild-er-ness, който е част от линията на Рита Ора и Меги и Кристин обожават, а знаете какво значи за мен това... Ще се купува!
Конкретно този цвят има нужда от три пласта. Четката е удобна, но трите пласта ми убиват желанието за лакиране и ще си търся при друга марка подобен цвят :(
Ето и един изключително полезен продукт за изтощени нокти, който ви препоръчвам да опитате поне от любопитство ;) Ще е евтин експеримент, пак около 5лв, но повярвайте заслужава си.
До ден днешен си го ползвам, като база и не мога без него. Как трансформира ноктите ми може да прочетете тук.
Колко много обичах O.P.I. преди година две. Кълнях се колко добри са лаковете им. Като всяка марка и те имат силни и слаби цветове, но напоследък не мога да ги хваля така, като преди и се надявах трите им стъпки за гел лак в домашни условия* да ме впечатлят (между другото топ лака на Есънс е със същия замисъл ;)).
Ще започна със стъпка номер 2, която е цвета. Много несполучлив. Има нужда от три пласта, но докато ги трупах върху плочката си.. буквално ;дд нито един не се получи без досадните черти, което е явление непознато за мен от много години.
Топ лака се оказа сравнително добър и с други лакове.. Него ще го изразходя със сигурност, но основата въобще неми е любима и като цяло трите в комплект не ми дадоха бляскав и траен маникюр все едно съм ходила в салон, а дори това бе най-кратко издържалия ми маниюр, който някога съм си правила у дома.
С прискърбие заявявам, че линия получава thumbs down от мен. А, колко харесвам тумбестите шишета и четките им ;((
Признавам, че тази основа за лак я ползвах по-малко, отколкото си представях заради ентусиазма ми да я имам. Всъщност още не мога да преценя дали я харесвам наистина. казва се CND Stickey base coat и наистина, въпреки че изсъхва супер бързо, остава на повърхността леко лепкава и така цвета после прилепва, по-добре. Обаче остава супер тънък слой на нокътя, който от една страна не го претоварва, но не съм сигурна дали би предотвратил оцветяването му при по-ярки цветове, от което искам да ме пази една основа и затова за сега си ползвам заздравителя, за който писах по-нагоре.

Това е за сега и надявам съм помогнала с мнение за някои от продуктите ;) 

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!