15 Любими YouTuber-а

Опитвам се да съставя класация с любимите си влогъри от много време, но все променям решението си за последните две места/бройки и не можах да се вместя в числото 10, дори 15, но това е положението.. днес или никога ще пиша за моите вдъхновения.

Иска ми се да пиша малко повече в началото преди да започна да пиша за хората, които обожавам. За мен най-важната черта, която ме привлича в един влогър и човек, като цяло е искреността. За съжаление, както в реалния живот така и във влогърския тя се изплъзва или въобще липсва при някои канали. Разбира се, аз разчитам на своята интуиция и виждания в живота и да, следя и момичета, които в един етап от онлайн развитието си се променят. При някои промяната  е положителна и развива канала им в друга насока, други сякаш не могат да се справят със славата и възможностите и някъде между другото е тяхното реално мнение и човечност. Когато аз започнах да гледам YouTube, нямаше толкова марки, които да влагат средства в реклами чрез влогъри. Сега са много и дори има хора силно желаещи да успеят с една едничка цел канала и да им донесе такива облаги, което жалко, защото първоначалната идея не е била такава. За мен идеята е а се забавляваме чрез тези видеа, а в света на красотата да получаваме мнения и съвети.

Аз като влогър и блогър и като човек съм си поставила за цел да бъда себе си. И поради същата причина, поради която аз харесвам долупосочените момичета, да бъда харесвана и аз.

1. Michelle Phan - това е класиката, бих възкликнала за Мишел. Ще ви се стори откачено, но мноооого назад в годините преди да преоткрия света на ютуб, козметиката, грима и всичко на тема красота.. когато си бях тинейджърка желаеща да научи как се слага правилно очна линия, попаднах на неин клип. Определено ми даде ясна престава как да държа писеца и очертавам очите си, но ми отне година и нещо до случайното преоткирване на канала на Мишел.. отново. От този момент, гледах всяка вечер възможно най-много нейни видеа и тогава бяха 60 и няколко (по спомен). Виждаха ми се много, обаче не исках да свършват. Опитвах нещата, които показваше включително и гледах хората, които участваха в нейните видеа, като Chriselle, която още си гледам в нейния собствен канал.
Страшно много се зарадвах за Мишел, когато започна работа за Lancome, а сега в наши дни видеата и са направо мини филмчета. Не мога да повярвам, че това е момичето, което снимаше в доколкото си спомням трапезарията и показваше всякaкви домашни мазила, после обясняваше в дрогерията за бюджетната козметика, стана лице на Lancome, създаде собствени канали и помогна на други момичетa, в момента има собствена абонаментна услуга и козметика. За мен тя е истинско вдъхновение, но тук искам да спомена, че страшно много ме бе разочаровала с видеото си 20$ challenge, когато нямаше идея какво се продава в дрогериите. Първата ми мисъл бе тя живее друг живот вече и работата и създава такава среда, в която не е напълно информирано, но вътрешно ми се искаше пак да чуя Мишел, която се разхожда в дрогерията и знае всичко :)
Е, реално няма как да знае всичко ;))

2. MacBarbie07- открих я чрез Мишел и веднага започнах да гледам също така усърдно, защото се оказа, че сме един набор и намирах за супер весели и приятни клипчетата и. Знам, че за някои хора е голямо хлапе и въпреки това не мога да спра да я гледам. Просто е гениална сама по себе си, има голям чар, влага много във видеата си и тя порасна много. Гледах всичките и танци в Dancing with the stars и бях много впечатлена от това, което показа и там. На скоро взе интервю и от президента на САЩ. Невероятна е!
За мен лично тя си остава, като влогъра с идеалната съвкупност от качества за пред камера.
Малко не ми допада новия и стил прическа, но вярвам, че това ще се промени скоро ;)

3. FleurDeForce - за някои хора Флър е много скучна и да, съгласна съм не е за всеки това момиче. Не знам обаче друг влогър, който остана толкова земен и искрен макара и след толкова дълго време пред камера. Мен лично тя винаги ме е печелила и с вкуса си.
Обожава чанти.. аз също! Малко повече се заглежда по висок клас продукти, което е характерно и за мен. Една и съща зодия сме ;))
Отделно гледам влоговете и от доста дълго време. Обожавам кучетата и и много плаках, когато почина Woofie.
Може би, се досещате, че купих книгата и когато излезе. За мен бе много вълнуващо да я получа и прочета. Сега разбрах за линията и изкуствени мигли с Elyre и нямам търпение да бъдат пуснати онлайн, за да поръчам.

4. Amelia Liana- това момиче е много лудо и винаги се смея с нея. Искам да отбележа, че това лято ходи в Италия и горещо ви препоръчвам да изгледате тези и влогове. Много се смея на факта, че не и пука особено, когато засяга човешки теми, които хората отбягват да обсъждат.
Харесва ми, че има индивидуалност със своя начин на гримиране и стил, като цяло.
Честно да ви призная преди време я открих благодарение на един блог, където гостуваше и бях влюбена в постовете и преди да почне да снима видеа. Обаче има някакъв проблем с блога и защото на старите постове снимките ги няма, а толкова хубави спомени ми носят.

5. Fresh Blush - нея я открих преди години, когато все още се изписваше в каналите на ютубърите какви видеа са харесали и нея я бе харесала точно Бетани Мота. После изгледах всичките и видеа и много ми допадна каква сладурана е и как се гримира с лекота. Ерин ( това  е името и) имаше период на тежка депресия, когато изчезна, но като се завърна... Нямам думи за това колко е артистична и мсиля, че бях споделила серията и за Хелуин с гримовете вдъхновени от "Алиса в страната на чудесата". Сега е за втора година участник в NYX Face awards и от сърце и желая да спечели, а и да не успее да участва пак. Просто нямам думи за таланта и :))

6. MakeupTIA - тази дама открих много случайно, докато бяхме във Франция и една вечер не ми се спеше, а нямаше какво да гледам :) Всеки път, като я гледам ми напомня за този ми период. Има някакъв характерен стил във видеата си, който описва нея изцяло, мисля.
Много отпускащо и зареждащо ми действат клипчетата и.

7. Lilly Pebbles - напоследък се възхищавам на възможностите за обработка на видеа на Лили. Много се старае. Неотдавна знаех за канала и, но никога не ми е била близка, като стил и съвети, които дава, обаче само как може да те спечели едно добре обработено видео. Така успях отново да я преоткрия и нямам търпени да видя всяко следващо, защото за мен нейните са си истинско вдъхновение.

8. easyNeon - е друга талантлива девойка, която много, много не говори във видеата си. Спомням си, че имаше едва 30 000 абоната по-миналата есен, но естествено такъв талант заслужаваше повече и сега се радвам, че за отрицателно време стана популярна. Доста хора я помолиха да започне да прави видеа, в които говори. И с тях се справя добре, но сякаш повече и отива да показва гримове, за които безспорно има талант и тя е едно от доказателствата, че няма нужда да си професионален гримьор, за да се справяш брилянтно с гримирането.
Харесвам и факта, че е от Молдова. Тя самата си излъчва малко различна нотка на култура.

9. In the frow - последната ми любимка, която до преди месец ме дразнеше с много неща, които сега намирам за супер сладки. Нереална е косата и и колко и отива. Единствения човек, който ме е спечелвал с цветната си коса и това колко невероятно тя изглежда.
Освен това има невероятен блог. На скоро го обнови и дизайна заприлича на списание. Сякаш предпочитах стария лилаво-детски вид :)

10. Niomi Smart - това пък е единствени човек спечелил ме някога с преминаването си на един вид био живот. Ниоми просто не е рязка, както правят повечето хора на нейно място. Аз съм стигнала етап от живота си, в който смятам, че не е нужно да си краен, но това е друга тема.
Едни от най-любимите ми нейни видеа са с тоалетите от една марка и представянето на любимите и магазини и едно от последните впечатлило е разговора с майка и и баба и :)

11. Tess Christine - спомням си, че открих Тес благодарение на серията и вдъхновена от сериала "Малки сладки лъжкини". После ме впечатли с компактната си грим колекция. Тя безспорно си спечели славата с нейните Get the look videos. Уникално е колко много информация дава за дрехите и как понякога открива точните двойници.

12. Beauty Crush - Сами е една от влогърките, които познавам от много време, но си мислех, че няма с какво да ме спечели до миналата година.
Мнението ми може да бъде променено особено след като тя направи доста видеа, в които говори и просто мисленето и ме спечели обратно, като нейн абонат и сега нямам търпение за всяко следващо нейно видео. Похвално е как отслабна и се промени през последните години.

13. Teni Panasion - намерих това момиче покрай грим урока ми за бала. Тя беше модел, върху който работеха и много ми харесаха чертите и. Държи по малко странен начин четките, когато се гримира, но пък резултата при нея винаги е невероятен, а тя самата е една талантлива фина дама :)

14. Kathleen Lights - ох, толкова е луда и красива. Честно да ви призная попадала съм много отдавна на канала и, но сякаш още не се е била напълно отпуснала пред камерата, защото не ми допадаше.
Много я харесвам. Красива е и супер откровена. Уроците и за грим са разпознаваеми и имат своя запазена картичка един вид :)

15. Tati - това е най-лудия експериментатор на грим. По-скоро човек, който непрекъснато тества, знае къде са намаленията, кое е ново и т.н. Направо нямам търпение за деня, в който ще покаже колекцията си от гримове. Много е лека за гледане и просто я обожавам. Понякога гледам ревютата и на продукти, които знам, че няма как да стигнат до нас само, за да прекарам няколко минути в компанията и.

Е, за мен беше удоволствие да ви споделя част от имената, които гледам в YouTube. Беше си малко предизвикателство ;) Интересно ми е, кои са вашите любими влогърки, чиито видеа нямате търпение да се появят :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!