Biotrade Pure skin [ревю]


Преди да се завъртя около бюрото отново да уча, реших да пусна това ревю, което пиша от доста време и все не се наканвам. Тази сутрин си изпих кафето четейки поста на Кристин, където тя споменава два продукта на Biotrade, единият от които е моя неуспешна покупка.

Обожавам AcneOut! Купувам го всяка година по няколко пъти...  Мисля, че вече от повече пет години съм му вярна и дори още помня старите грозни опаковки на серията.
Когато научих, че марката предлага ексфолиращ тоник много се развълнувах. Този метод за премахване на мъртвата кожа без да се ползват абразивните ексфолианти, които втриваме с ръце, стана доста популярен в последните години.

Всъщност повечето такива тоници са на базата на киселини, които проникват надълбоко в кожата и по този начин изчистват насъбралата се мръсотия в порите. Звучи добре и още повече много козметични маниаци по темата споделят, че кожата им се е подобрила след преминаването на такъв тип продукти.

Наистина е много по-лесно да напоя тампонче с течността и мина цялото лице вместо да масажирам абразиви частици. Като първи опит с такъв продукт, обаче не ми провървя. Купих го лятото, когато консултантката в аптеката ме информира да внимавам в този сезон с него, защото може да ми предизвика чувствителност и като резултат да получа пигментни петна. Аз съм упорит човек и и казах, че вярвам на слънцезащитният си крем и моите познания за кожата ми и го купих.

Първият път, в който го нанесох бе след посещението ми при козметик и тогава уби досадните пъпки, които ми избиват малко след процедурата. С времето обаче или кожата ми свикна с него или е ефикасен само за по-малки от моите проблеми с порите, защото не се случва нищо освен, че супер много щипе при нанасяне и ми зачервява кожата. Опитах да го ползвам два пъти в седмицата вечер преди да легна и да го оставя да си действа през нощта. Пак първо ефект уау и след това нищо.

След кратките ми неуспешни опити с него се разделих. Тук е момента да благодаря и на всички включили се в разпродажбата на блога. А, новата му собственичка харесва продукта, затова както винаги казвам с бялата козметика никога не може да сте сигурни дали е вашия продукт, ако не го опитате лично вие.

Като заключение ще изразя мнение, че според мен, тоника действа при малки повърхностни проблеми с кожата, но при по-големи, като широки пори (моя проблем) няма задоволително действие.

Цена: 17лв
Количество: 60мл
Можете да намерите в: аптеките

6 коментара

  1. За мен не е толкова добър продукт колкото се надявах да бъде когато го купих. Ако го ползвам редовно забелязвам, че кожата ми изглежда малко по-добре, но разликата не уау. Мен много ме дразни начина му на употреба - това с изчакването 30 минути преди и след нанасяне ми идва в повече. Не е сложно или трудно са изпълнение, но ме дразни това чакане. Искам да опитам Pixi Glow Tonic :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо да, тоника на Пикси звучи добре. Аз миналата година се чудех на ексфолиращия на Кларанс, но както често казвам не желая да се хвърлям още на високия клас ;))

    ОтговорИзтриване
  3. Ексфолиращият тоник на Клиник също е много хубав, при мен ефектът беше много голям - изглади ми лицето осезаемо без да изсушава кожата. За порите нищо не е направил, но аз не съм и очаквала. Имам ревю за него, можеш да прочетеш повече, ако те интересува. :))

    ОтговорИзтриване
  4. Помня, че го хвалеше ;)) Ще си помисля аз. И La-roche Posay имат такъв тип доста хвален тоник :)) Изборът е огромен.

    ОтговорИзтриване
  5. При мен всички продукти на Acne out имат невероятно действие,но само първата седмица и половина. После... и с тях,и без тях - все едно.

    www.evokeandrise.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте, може ли да ми помогнете? Имам стари белези и петънца от пъпки, не акне, а просто от чоплене и искам да се отърва от тях. Ще съм Ви много благодарна, ако ми помогнете и препоръчате подходящ продукт.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!