Eveline 8in1 experiment - моите резултати и мнение за продукта


На този пост му отне много време преди да види бял свят. Продукта-Eveline 8in1 Nail Therapy ми бе похвален под един пост от няколко читателки в блога и освен това е бюджетна алтернатива на много други прочути заздравяващи продукти за нокти. Реших, че нямам какво да губя, затова почти месец ходих без лак и носих на ноктите си само  Eveline 8in1.
В този вид бяха ноктите ми преди да положа първия пласт от заздравителя.
Нека обърна внимание на това защо бях подтикната да търся панацея за моите нокти. Мисля, че в онова ревю на друг продукт обещаващ да върне здравината на ноктите, бях споменала колко лошо се отрази продължителното носене на глитърни лакове през зимата на ноктите ми. Ще си кажете доста време мина от тогава,(защото идва лято или е дошло,)обаче на нокътната плочка и отнема време да израсте и щом нищо не помага тя продължаваше да се цепи и съответно нямаше спасение. 
За себе си съм открила, че нося ли лак, ноктите ми стават по-здрави на пук на вярваният колко вреден е лака. Вероятно, защото той действа, като слой защитаващ и мисля залепящ плочката. Спра ли да нося и почват бавно да се чупят един след друг.
Седмица втора :)

Когато прочетох упътването на заздравителя на Евелин, той много ми заприлича, като концепция на OPI Nail Envy, на който аз постоянно се каня и накрая не купувам заради мисълта, че трябваше да спра да нося цветен лак. Интересното е, че в момента, в който си купих лака на Eveline бях във фаза, в която не можех да реша с какво искам да се лакирам и бях позагубила страстта си към лакирането, затова лесно склоних да преустановя тази грижа за външния ми вид. Някъде към края на терапията изпитах нужда от малко цвят на ноктите ми :)
Седмица №3 включваща подкъсените ми нокти, на които има положен един слой от Eveline 8in1 .
Самия продукт може да бъде ползван и просто, като база. Аз исках да изпитам лечебните му свойства на терапия за ноктите, като производителя препоръчва да се прави следното:
1. На чисти нокти се полага слой от базата.
Тя съхне много бързо и няма да ви е досадно да я изчакате напълно да попие, защото според мен си попива малко в нокътя.
2. Всеки ден се добавя нов слой от продукта. Когато дните станат четири се сваля с лакочистител и се започва ново натрупване на пластове.
При самото сваляне аз наблюдавах как продукта се е слял с нокътя ми и колкото и да търках пълно изтриване нямаше. Не си представяйте нещо страшно, което е видимо и никога няма да падне. Явно така действаше продукта. И хубавото бе, че базата имаше лъскав финиш. Изглеждаше сякаш съм си сложила безцветен лак и съм се погрижила малко за ноктите си. Не може да замести напълно лака за нокти, но на мен ми хареса как изглеждаха ноктите ми с базата. Не бях буквално голи.
3. Препоръчителния период на лечение е две до три седмици.
Моите изкараха три с няколко дена, но не успях да достигна месец.

През цялото лечение средния нокът на дясната ми ръка се счупи два пъти. Той по принцип ми се чупи често. На лявата ръка се счупи само показалеца и този на дясната също. Това малко ме ядоса и си казах: "Това 'чудо' нищо не прави!". Обаче реших да подкъся ноктите си, за да има малко симетрия в дължината им. С това подкъсяване си отиде и голяма част от нацепените участъци. Може би, останките от преди, които водеха след себе си още нацепвания. След тази промяна се разкри действието на база. Резулттатите говорят сами за себе си. Откакто съм спряла нанасянето на Evelin 8in1 експерементирах с две различни бази и още много продукти за нокти, не съм имала промяна в резултата. Няма нацепени нокти и плочката ми е гладка.
Актуална снимка от вчера - събота 07.06.15
 От друга странна базата не промени нищо в бързината на растежа или дебелината на плочката ми. Това са ми генетични заложби и по принцип ми се белят ноктите и чупят, като ненормални, затова не съм недоволна.
Дори съжалявам, че не говорих за продукта в "Любими продукти за май", но до онзи момент не бях сигурна в действието му и исках да му дам повече време и на себе си да помисля.
Последен поглед върху дясната ми ръка и резултата върху нея ;)

Единствено ми остана да опиша самата опаковка на базата-заздравител. Нищо невиждано - типично шише на лак с не особено специална четка, а хубавото е, че продукта е поместен в кутия, което мен ме улесни и в съхранението му.
Течността е белезникава и както споменах по-рано попива бързо :)

Цена: около 5лв
Количество: 12мл
Можете да намерите в: дрогерии Лили, Елитис


1 коментар

  1. много се радвам, че ти е допаднал лака! вече постоянно го имам наличен и при най-малки признаци на нещастни нокти, посягам към него. чак сегаобърнах внимание на инструкциите, които явно не съм спазвала (но въпреки това ефектът беше порзителен)- аз го нанасях веднъж на няколко дни,при това отгоре си слагах друг лак. после свалям и пак така. единствения му недостатък е, че след няколко месеца почва да се сгъстява малко неприятно.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!