КАКВО ДА СЛОЖИТЕ ВЪВ ВАШИЯТ WISHLIST ЗА СЕДМИЦАТА НА ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК?


Когато за пръв път концепцията за Черен петък навлезе у нас, бях супер развълнувана да пазарувам в този ден по-магазините и държах както влогъргките в Америка да снимам придобивките си и имам видео отразяващо най-добрите оферти. Особено находките от козметиката!

През последните две години религиозно си пазарувам на този ден или дни, защото концепцията се смени и повечето онлайн магазини предоставят ексклузивни намаления за повече дни. Някак се превърна в традиция за мен да си следя по имейл кога ще пуснат намаленията за Черният петък и си спестявам да се бутам по опашките на магазините. Удобството на това пазаруването да се случва с няколко кликвания! Пазарувам обаче със своята концепция какво точно искам да си купя намалено, защото смятам, че това не е повод да се сдобиеш с още вещи и да ги купиш само заради идеята колко колко по-изгодно ще си ги закупиш. Тъй като съвсем скоро предстои седмицата на Черният петък в Notino, аз реших да ви дам идеи кои артикули аз следя да се сдобия на намаление.

Дори преди да напиша публикацията попитах няколко човека какво биха си взели намалено, ако днес е черният петък и се оказа, че всички харесваме няколко категории продукти:



П А Р Ф Ю М

Не само по време на Черният петък, но и по принцип парфюми купувам на намалени. Знам, че ще ми служат дълго, затова отделям време на изборът си. Всеки аромат има място в сърцето ми свързано със спомени от периодът, когато съм го носила. И все пак си имам all-time favorites, като Yves Saint Laurent Black Opium или Chanel Coco Mademoiselle. Eдин парфюм се използва в по-продължителен период и като пресметнем времето за използване и стойността на продукта, винаги отделям тази покупка за моментите, като черният петък. Избирам понякога и комплекти, в които има лосион и мини парфюмче удобно за малката чанта. С парфюмите започвам, защото са първият козметичен продукт, който дори самата аз свързвам с намаление и намиране на изгодни оферти.


Б Я Л А  К О З М Е Т И К А

Какво по-перфектно време от седмицата на намаленията за купуване на любимият крем за лице или покупката на такъв, който сме тествали от тестер, но нямаме още смелост и нуждата да купим. За нова грижа винаги има място в моето чекемедже!

Освен това аз държа на определени марки и продукти, които нистина работят за мен, като например Vichy, затова ако са намалени е още по-голямо удоволствието да ги взема отново и идеален момент да се запася. Също наистина перфектен момент е, когато има козметика на намаление, защото ако сте фен на високия клас козметика сега е момента да закупите продукт, който ти е харесал за почти същата сума, на която ще намерите например медицинската козметика.



У Р Е Д И  З А  К О С А

Лично аз си обещавах дълго време как ще се сдобия с нов сешоар на намаление и дебнех редовно сайтове, като Notino и тъй като най-накрая миналата година направих тази покупка, за следващите намаления съм се насочила да гледам за четка за коса.

Оказва се, че имам Tangle Teezer над 5 години, а сега брандът има много различни и разнообразни четки. Така сега ще имам една четка за нанасяне на маски и една за чиста коса. И все пак сигурна съм, че всяка от нас обича добрата грижа за коса и тя е тясно свързана и с какво я стилизираме. Качествените продукти в тази категория също могат да ни излязат изгодно в дни като черният петък.



Ф О Н  Д Ь О  Т Е Н

Пак, защото е продукт, който няма да използвате веднъж, ами напротив. И съм сигурна, че ако като мен се придържате към няколко любими, то предпочитате да се сдобиете с вашият следващ брой от тях на по-изгодна сума. Със сигурност е продукт, с който аз обичам да се запасявам и да имам разновидности за всеки сезон.



Ч Е Т К И  З А  Г Р И М

Мисля, че знаете мнението ми по тази тема и то е, че четките са по-важни понякога дори от самите продукти, с които ги използвате. Моята лична колекция от четки е събирана през годините, защото са си инвестиция и сега купувам нови само ако видя намаление. Разбира се, отново на любими марки! А, имам и четки, като Real Techniques Original collection Finish, които използвам редовно и закупувам по няколко бройки, защото ми харесват до такава степен, че една не ми е достатъчна. Всеки, който има любима четка, ще ме разбере по този въпрос 😇

 

А, вие готови ли сте за намаленията? Започнахте ли да добавяте продукти в личния си списък или профил в онлайн магазините?

*Постът е в партньорство с Notino

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!