Четки за грим на Morphe [ревю]

Как точно реших да опитам четките Morphe.. забравила съм. Имам бегъл спомен, че май бе понеже Софи сподели наличието им в сайта beautybay и тъй като се опитвам всячески да наблегна на такива покупки вместо на гримови, реших да гласувам доверие на четките им.
Чувала съм положителни мнения от главно американски влогърки и поразтърсих кои са всеобщи фаворити. Блендиращата им четка MB23 бе най-препоръчваната, а и аз имах нужда от подобна, затова добавих в кошницата. Харесах и малката им стиплинг - M436 с идеята да я взема за кремообразните ми ружове. После разбрах, че с две четки няма как да се класирам за безплатната доставка и добавих още една избирана на принципа "Това нямам и ми трябва!". Така се спрях на заострената четка за по-детайлно нанасяне - М507.

Сега с мнението ми за всяка подред:
M436 избрах за конкретна цел, както споменах. Четката не е лоша, но не е и това, което си представях. От гледна точка на това, че не е достатъчно разтваряща се. Както я виждате на снимките със косъмчетата право напред, в такава форма остава и при нанасянето на продукти с нея. Космите се огъват, но остават в същото състояние. 
Иска ми се да се разтваряше, за да обхваща повече пространство от лицето. Идва ми прекалено концентрирана за руж. 
От друга страна се оказа много удачна за леко контуриране, защото все пак поставя продукта леко и не засилва допълнително пигментацията. Чудесна е и за фон дьо тен.
Все пак е тази, която препоръчвам най-малко от трите :(

За M507 също имах погрешни представи. Поне не се оказа тотално различна на живо. Според очакванията ми, тя трябваше да е по-къса и малка. Все пак добре опушва меки моливи, за каквато целя бях взела. Добре нанася и сенки на долния клепач. Не дращи. Просто все още я искам малко по-малка. Усещам, че свиквам с формата и и скоро може и да не си спомням за първоначалните ми очаквания.
О, и искам да вмъкна, че четките са с нормално дълги дръжки. Нещо ме бе осенила и мисълта, че са леко къси и го споделих с приятелка, която надявам се чете ревюто. Е, нормална им е дължината и са удобни.
Имат класическа визия за четки. С черни дръжки. Надпис на марката и номер върху тях. Повърхността обаче е матирана на материала използван за дръжките.
Преминавам към всеобщия любимец :) Аз също се оказва съм доволна от блендиращата им четка. Наистина е невероятна.
Бих я поръчала пак!
MB23 е с доста голяма глава. Наистина малко шокиращо ще дойде за предпочитанията на някои хора, но пък това, че има повече косъмчета и обхваща много пространство спомага доброто блендиране на сенките с нея.
У нея за странно намирам лекото изсветляване на косъмчетата в края. Така си дойде, тоест модела е такъв просто.
Като обобщение мога да допълня, че нито един косъм не е паднал от тези четки. Харесвам изработката им. Личи си, че са здрави.
Имахме малко разминавания покрай снимките в сайта и моето въображение да си ги представя. Не смятам присъствието им сред другите ми четки за излишно и съм доволна от покупката им.

По принцип Morphe се водят бюджетни четки в Америка. Смятам, че ако бях поръчала четките на американската им цена щях да съм по-положителна, но до Европа си идват с известна надценка. Пак са до някъде изгодни обаче :) Все пак си оставам с положително мнение и любопитна за останалите им четки ;)

Можете да намерите Morphe четките, сенките и ружовете им в beautybay.com . Сайта предлага безплатна доставка за поръчки над 21 евро :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!