Находки от Черния петък

 


Ето че отново е този момент на големите намаления в Notino и аз искам да споделя с вас моята селекция от продукти, които ще намерите в сайта на намаление между 11.07.-17.07.2022 година. Ако сте порпуснали предишните ми публикации по темата, можете да напишете „черен петък“ в търсачката и да получите допълнително вдъхновение за пазар. Моят вкус се сменя през годините и сега ето какво ме впечатли в различните категории:

 

ГРИМ

Това бе най-трудната категория за мен, защото на всяка една страница намирах много от своите фаворити в момента. Като започнем с NYX Cosmetics Bare With Me Concealer Serum, който много ми допада за ежедневието. Напомня ми на един коректор в подобна опаковка на MAC и вероятно вдъхновението е дошло от тях, но този е по-лек и пасва на всички мои нужди.

Като говорим за MAC,  Superstack Mega Brush спиралата е една от най-забележителните спирали, които съм тествала напоследък. Аз лично ви препоръчвам да си вземете мини варианта за още по-изгодна покупка и ако не сте сигурни, че ще си паснете с нея. Удобна е и за път!

От дрогерийните фон дьо тени Maybelline SuperStay Active Wear ще си остане един от фаворитите ми. Със средна покривност и наистина траен, така че сега в сезона на сватбите би ви паснал идеално.

Червилото на Guerlain е също продукт, който съм тествала и има специално видео в канала ми. Към днешна дата мога да кажа, че инвестицията в него си струва, но аз не бих отказала да имам това червило бижу на по-изгодна цена.

Също има голяма селекция и от Smashbox, а аз от много време се каня на четките им за грим, затова дойде и тяхното време.

О, и преди да завърша за тази категория, важно е и в аккво съхраняваш продуктите. Аз съм фен на несесерите и тези на Brush Art са много стабилни. Този сезон са излезли и с готини десени, като тези лимончета!

 

ГРИЖА ЗА КОСАТА


Щом стане дума за коса, има няколко продукта към, които имам афинитет и съм взимала няколко пъти на намаление, като Milk ShakeDaily шампоана и четките Tangle Teezer.

Също от тази година съм голям фена на Aveda и сега планирам да тествам серията Smooth Infusion от този сладурски комплект.

Майка ми пък е фен на Redken Acidic Bonding Concentrate и съм и обещала, че на намаление ще и взема шампоана и балсама, защото тя вижда много голям ефект от тази серия. Вероятно, ако и вие сте с рису кичури, ще я харесате.


ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО

Като се замисля, при тези намаления няма лесна категория за мен, защото и при грижата срещнах много мои фаворити. CeraVe пенлив почистващ гел за нормална към мазна кожа е време даже да си купя в по-голяма разфасовка, защото съм на опаковка номер 3.

La Roche-POSAY Lipikar Fluide хидратиращ и защитен флуид без парабени е лосионът за тяло, на който залагам напоследък и чудесно пасва на моята чувствителна кожа. Имам леката и по-богатата версия. И двете ги препоръчвам!

FOREO UFO™ Call It a Night е една от маските за устройството UFO™, който оцених тази година. Даже напоследък съм възобновила маските у дома с Foreo и осъзнавам, че наистина е малко СПА преживяване с добри резултати. Как обаче да разбере човек, ако не си даде почивка от даден продукт, нали така?

И нали ме знаете аз винаги си взимам парфюм на намаление. Сега My Way на Armani е намален. Аз го харесвам много за вечерта или по-хладно време, но най-вече ми допада, че от марката са разработили и система за допълване на шишето, за да има по-малко излипен отпадък.

 

Това е моята селекция от актуалните намалания. А, вие ще пазарувате ли козметика по време на Черния петък?

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!