Бронзантът, който се нанася като масло




Никога не е късно да опиташ култов продукт, нали? Ако трябва да съм честна, заглеждам тази бронзираща пудра на Physicians Formula от няколко години и от миналото лято следя в сайта на Notino кога ще е налична. Очевидно не само аз очаквам да я заредят, защото за ден мислене се изчерпа светлият цвят и понеже чакам отдавна, реших да рискувам, да опитам нещо ново и си поръчах вторият цвят от трите предлагащи се на сайта. 



И какво му е толкова различното и интересно на този бронзант ще се запитате? Ще започна с най-очевидното, заради което името му е “butter” (масло). Да, консистенцията е като масло и е мека, но не се рони или начупва, както други продукти с мека до направо крехка консистенция. Даже, ако чуя как продуктът е soft или мек като масло, зачерквам го от wishlist-а. Просто с голяма част от тези меки и приятни пудри случаят е... половината изразходвам, докато се изронва след всяко погалване с четката пудрата и смятам, че дори аз, която притежавам достатъчно гримове, не се радвам на продукти, които изчезват с вкяко нанасяне.

Уточнихме определението като масло, а сега нека все пак ви разкажа и за цвета, който беше факторът дали ще харесам бронзанта. Sunkissed Bronze е наистина леко по-тъмен от това, което бих изпозлвала на моето лице и оранжавее. Цветът ми пасва. Не ме разбирайте погрешно! Аз съм просто фен на по-пепелявите нюанси, защото така си спеставам контуриране и бронзант. Ако сте бели като мен, отнемете леко с четката от продукта, защото може бързо да се прекали. Все пак се нанася като масло! В заключение цветът Sunkissed Bronze е подходящ и за бели момичета, но все още си мисля, че Light Bronze би бил по-универсален избор за супер светли кожи през цялата година.





И преди съм писала за бронзанти, които са култови и на база моят опит бих определила този за наистина един от най-добрите! Заслужава си похвалите и в допълнение за края на този пост бих ви посъветвала да го нанасяте с четка, която е от изкуствен косъм. Това помага да се регулира и пигментацията.

Кой е вашият любим бронзиращ продукт? Ще се радвам да споделите в коментарите.

*Публикацията е в партньорство с Notino.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!