NUXE Body Reve de the | РЕВЮ

 


Вероятно всички сте запознати отдавна с това колко много харесвам продуктите на NUXE. Мисля, това е първият бранд, който някога си закупих от аптеката и започнах да събирам един по един култовите им продукти. Опитала съм от всяка една тяхна серия по нещо, но напоследък набират скорост с продуктите си за тяло и аз реших да ви разкажа малко повече за новата серия Reve de the.

За да сме по-точни, от бранда реформормулираха цялата си Body серия, за да създадат NUXE Body Reve de the. Нова визия, нов аромат и разширен асортимент. Харесвах и стария аромат на тази серия, който ми носеше повече асоциация със SPA преживяване. Reve de the е много по-свеж и цветен избор, подходящ за пролетта и лятото. Той обединява върхови нотки от ревен и свежи билки от сърцевината на зелен чай. От бранда обещават освежена и хидратирана кожа след употребата на продуктите.

До сега не бяха излизали с толкова свежи предложения на веднъж, затова след като тествах парфюмната вода и скраба за тяло, реших да дам шанс на душ гела и маслото със стягащ ефект, за да натрупам още впечатления. Скоро не ми се беше случвало да харесам толкова линия за тяло.


Скрабът

Този бих го определила повече, като душ-гел и скраб в едно. Частиците са едри и не много на гъсто разположени. В началото се притесних за това да не са агресивни, но вероятно балансът между частиците и течната част е това, което помага кожата да не се ексфолира прекомерно.

Бързо свършва обаче! Още при мини версията, която тествах ми направи впечатление, но при голямата опаковка мога да затвърдя тези впечатления, че ще ви стигне за около 4-5 използвания на цялото тяло.



Душ-гелът

Обожавам всички от марката, а напоследък са станали много интензивни, като аромат, тези им продукти. Ако сте се спряли на Nuxe съм сигурна, че обичате да използвате точно силно ароматизирани продукти. И все пак държах да го отбележа, тъй като например скрабът за тяло не ухае така силно.



Този душ-гел е по-воднист. Образува добра пяна и след това кожата не се усеща пресушена.

 

Стягащият крем за тяло

Колкото повече напредваме с продуктите, толкова повече се приближаваме към най-любимите ми. На второ място е този божествен крем. Напомня ми на маслото им за тяло от серията с меда, като гъстота. Този обаче попива много бързо и е удоволствие да се разнесе сметановата му текстура. Това е любимата ми част след като съм тренирала и си взема душ. Перфектният завършек!



За стягащият ефект не мога да докладвам, защото през лятото съм по-активна и съответно виждам тялото си по-стегнато в огледалото. Вероятно в комбинация с крема кожата ми е достатъчно еластична да претърпи моите летни трансформации J

 

Парфюмна вода

Винаги съм свързвала тези води с тинейджърството ми и как обливах униформената си риза преди училище с цел - ароматът да се задържи за по-дълго. Тези води са леко пристрастяващи, защото по-бързо се изпаряват от парфюмите. И все пак макар че тази отлежава цяло лято в чантата ми, не бих казала, че се налага често да репликирам върху кожата. Доста е трайна и се усеща леко по дрехите, с които е носена. Когато се комбинира с крема, ароматът по-кожата става още по-интензивен и траен.



Отново ще се повторя, но NUXE Body Reve de the ми носи свежест и е любимият ми аромат за тази пролет и лято. За качеството на серията, както винаги от NUXE не ме разочароват и това са единствените силно парфюмирани продукти за тяло, които си позволявам да използвам, тъй като не дразнят кожата ми. Обожавам марката!


А, вие имате ли любими продукти на NUXE? Споделете с мен в коментарите!


*Публикацията е в партньорство с Notino.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!