Топ 10 oт любимите ми продукти, които можете да намерите в Notino.bg

  

Любимият ми сайт за пазаруване от години е Notino и тъй като в момента текат техните летни намаления, реших да ви направя селекция с любими мои продукти, за които постоянно пиша и говоря, а и част от тях са намалени. В момента можете да се възпозлвате и да изберете плажна чанта или стъклена бутилка за вода безплатно в кошницата, при направена поръчка над 90 лв. Аз лично винаги хвърлям око на секцията с промоции, защото така понякога например си спестявам да платя доставка и съм получавала готини малки подаръци.


Първото ми предложение е аромата на марката NOVELLISTA Rouge Privé. Беше ми попаднала мостра от поръчка и сега в Холандия се влюбих в този аромат. Дори приятелките ми ме попитаха за името и съставките. Отново сладък парфюм с връхни нотки на лимон, бергамот и роза, а средните са пачули и най-любимото ми цвете божур. Много ми напомня на друг любимец, но още не съм се досетила кой. Като споменах любими парфюми, горещо ви препоръчвам, ако пък си падате по свежи и цветни парфюми, изберете Lancôme Idôle L'Intense. Много любим дизайн и на бутилка, както и идеята на бранда за аромата.

Следват две предложения от La Roche-Posay серията Toleriane. В момента заедно с крем от серията използвам активно и успокояващата почистваща емулсия за нетолерантна кожа, която е на много изгодна цена, ако си вземете 400мл. разфасовка. La Roche-Posay Toleriane Teint Mineral минерална компактна пудра с SPF 25 е пудрата, която ме спечели в края на миналото лято и довършвам в момента, като съм много щастлива, че освен допълнителна защита, матира кожата ми трайно в горещите дни.


Преминавам към грим продукти и знаете, че сега съм фен на кафявата очна линия. Моята любима NYX Professional Makeup Epic Ink е също намалена, като забелязах, че имат и лимитиран вариант в червено, който много ми допада заради визията и ще се замисля дали да не си го взема.

Съвсем скоро ще пиша за Physicians Formula Murumuru Butter бронзъра, който е един супер култов продукт и щом съм го включила в тази селекция се досещате, че и аз се присъединявам към хвалбите за него. Консистенцията е точно мека, като масло. Побързайте да се сдобиете с него, защото е често изчерпан в сайта!


И сега следват още мои любими продукти, за които съм говорила много пъти. L’Oréal Paris True Match The One течен коректор е все още най-любимият ми дрогериен коректор, който е удачен за нанасяне под очите и цялото лице. Супер лек и със средна покривност. А, Smashbox Super Fan спиралата с въртяща се четка чакам да намалена от зимата, защото откровено изразходвах до край мини версията и с голямо удоволствие. Много хубаво раздела миглите, не се размазва и за ежедневието е страхотна!

От Smashbox винаги ще препоръчвам червилата Always on Metallic Matte, като червеният цвят Maneater го имам винаги в запас. В момента то е на почти половин цена в Notino.  Ако пък сте любители на сенките, любимат ми Urban Decay Naked Cherry е също намалена, както и голяма част от NAKED палитрите.

Това са всичките ми предложения и не забравяйте да се абонирате с имейл за  бюлетина на сайта и да знаете кога има намаления в Notino.bg J


*Публикацията е в партньорство с Notino.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!