Любимият ми ГРИМ в момента


Откакто въведох рубриката с двойници в канала виждам, че продуктите в ежедневния ми грим се смениха драстично и днес искам да ви покажа какво използвам в ежедневието си в момента. Това е грим, който си правя предимно за видеа, обаче включва няколко интересни попадения, за които съм получавал много въпроси и днес ще ви споделя как се справят.


Започвам с базата за грим, за която използвам коректора на Catrice Liquid Camouflage, за да прикрия несъвършенствата и след това нанасям от бб крем на Missha. Добра ежедневна база се получава с не особено тежко покритие. ББ кремът придава много естествен вид на кожата ми и дава добра покривност без да се усеща тежко на коажата. Това, което ми допада най-много е цвета, защото е един от редките продукти, който е наистина супер светъл и не се притеснявам дали личи различният цвят на лицето ми. Разбира се, не искам да пропусна и факта с високата защита, която определено ще ми спести да добавям още един продукт в грижата за кожата. Радвам се, че най-накрая тествах този продукт! 😉


Количество: 20 мл (малък размер за пътуване), 50 мл (стандартна)
Можете да намерите в: Notino.bg 
Цена: 14.90 лв (за малък размер),  35.80 лв (голям)

И преди да запечатам с пудра слагам малко контур от фон дьо тена на Lancome. Този продукт го бях позабравила, но ми е втора опаковка и е моето оръжие за естетсвено подчертани скули и затопляне на тена. Слива се перфектно, макар че стика е матова формула фон дьо тен 😊.



След това запечатвам с пудра и ще сложа Rockateur на Benefit, защото е силно озаряващ руж, чиято красота може да се забележи в по-слънчевите дни. Доста деликатен е като цвят, но пък не ми пречи на избора за червило. А, преди да стигнем до червилото искам да спомена, че очите поддържам доста минимално. В някои от дните слагам малко бронзант в сгъвката, като Benafit Hoola например, в други директно преминавам към спиралата и ще използвам любимата ми на Maybelline.



А сега е ред на червилото, което може да бъде в свеж нюанс, който да се открои и да бъде фокуса на грима, като този свеж цикламен цвят на L’Oréal Paris Infallible Les Macarons 😇.

И voilà! Това е любимата ми визия в момента, която се надявам да е дала свежа доза вдъхновение за вас в момента дори и за сега да можем да експерементираме само вкъщи 🌞

*Публикацията е в партньорство с Notino.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!