Сътвори своя цветна палитра с essence cosmetics | Live.laugh.celebrate

Спомням си още дните, когато правех първите си опити с грима и търсех възможно най-бюджетнате алтернативи на продуктите, които си харесвах от бюти гурутата. Мисля, по него време се запознах подробно с щандът на essence. Не знам... аз пораствам бързо или те, но този месец празнуваха 15 години на пазара и изненадаха приятно всички с една нестандартна колекция Live.laugh.celebrate.
До мен достигна една празнична палитра. В началото беше празна, а  подртедих разнообразните по вид рефили от марката. Наистина предлагат почти всичко, което човек може да си представи под формата на цвят: руж, хайлайтър, пудра, сенки, червило... Остана ли още нещо, което да е цветно и да липсва, като опция? 😃
Само да предупредя, че тези празни палитри на essence cosmetics не са магнитни. Аз в началото не знам защо така се въодушевих и заблудих. Направих си експеримента да махна разделителите. Между другото свалиха се с не особено голямо усилие от моя страна. Ако бяха магнитни, рефилите щяха да залепнат за дъното без да падат. Механизмът е различен. Отново стабилен, но само за рефили от марката.
Много сладко и весело са пакетирани индивидуално и опаковките им имат брокат, който е изолиран от рефилите, затова не се безспокойте... Няма да бъдете посипани с блясък, когато ги отворите. 😉
Цветовете, които желаете да подредите в някоя от палитрите на Essence са най-различни, както споменах по-горе. Те могат да бъдат закупени постепенно и самостоятелно. Надявам се, вижда се на снимките как си имат стабилни пластмасови капачки.
Много старание са вложили от марката и сега ще ви демонстрирам какво сътворих аз с моите цветове. Ще ви споделя и впечатленията си от тях :)
Първо започнах с фиксиращата пудра - 01 party proof. Тя е много фина. Сложих под очите и на зоните, където лицето ми се омазнява. Не виждам бели петна на местата, където съм я поставила. Добре се слива с останалите продукти. Ще ми се да я бях тествала и със светкавица. Уви скоро не съм си правила подобни снимки ;дд
Контурирах се с кафявият цвят от сенките - 05 T.G.I.F. . Идеята взех от Снежи, понеже тя дълго време хвали един друг цвят на марката за тази цел. Преля се лесно и като нюанс ми пасна. Добавих и ружът - 01 rhythm of the night, който е с много едри брокатени частици. За съжаление е от видимите блясъци. Не е моята чаша чай, защото аз си имам широки пори и с този едър брокат се акцентират.
Хайлайтърът - 01 my special highlight обаче ми пасна отлично. Студен е и финно смлян. 
Преминавам официално към сенките. 05 T.G.I.F. положих и в сгъвката. Той ми е най-любим няма да крия. Ще ми се да бе малко по-траен. Като цяло сенките не са лоши. Особено матовият 05 T.G.I.F.. Меки са и наситени, но избледняват бързо и се разпрашват много при поставянето. Това е, което не ми допада. Задължително ги нанасяйте върху база за сенки.
Сложих от красивият лилав дуохромен цвят - 06 celebrate good times в центъра, във външният ъгъл е сребърното - 04 it's my birthday, от което очаквах повече, а във вътрешният ъгъл е ментовото. От лилавото съм приятно изненадан. Смятам, че като самостоятелен цвят би бил прекрасен акцент на кафеви и зелени очи.
На ръката ми са част о цветовете върху база за сенки. Част от тях, защото липсва сребърното :) Забравила съм го. На отпечатък е по-обещаващо.
Още веднъж сенките преди да премина към два много интересни и нестандартни продукта.
Двата последни рефила са база за устни - 01 let's get it started и пудра за устни - 01 crush on you. Вървят заедно, защото вторият е под формата на пудра и не виждам възможно поставянето на устните, ако няма нещо лепкаво и мазно върху тях. 
Малко е играчка поставянето. Няма да го крия и да описвам като стандартен продукт за устни комбинацията и от двете формули. Да сложа самата пудра върху базата ми отне известно време. След няколко опита ползвах дунапренен апликатор, за да полепне тя върху гланцовата база и да изглежда възможно най-прецизно, като червило. Допадна ми матовият финиш и яркият цвят. И все пак не издържа дълго време, а ми костваше повече усиля.
Колекцията е много цветна и весела. Определено има за всекиго по нещо. Сенките са сякаш силната страна от към цветове и формула. Хайлайтърът и фиксиращата пудра са ми също фаворити.


Цената на палитрата е 4,39лв за осем празни места. Рефилите са по 3,29лв за брой.

*PR Samples

5 коментара

  1. крайният резултат е много свеж и готин, точно като за лятото:)

    ОтговорИзтриване
  2. Коментара ми на всичко, което съм видяла до сега от твоя блог е само един:
    Поредната нафукана богаташка която се хвали със скъпа козметика и дрехи, на фона на трагичната действителност в нашата страна ,където хората живеят в мизерия с 350лв.месечно.Възмутително е че има хора като теб, затворени в свой собствен свят пълен с удобства осигурени с незаработени пари пари ,които не се свенят да демонстрират благополучието си...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво споделям в блога си е моя работа. Дали се хваля? Никога! Винаги се стремя да си споделя опита в това мое кътче в интернет пространството. Далеч не съм богата, а просто си пестя парите за това, което ме влече и да, предпочитам да си купувам скъпи неща, но ценя всеки лев и си пестя дълго преди да изляза и да купя мечтаната вещ. Ако според теб аз съм богата, аз пък казвам, че завиждаш. защото не можеш да ме съдиш каква съм без да ме познаваш.
      Извинявай, но коментара ти е прекалено пълен със завист и като един наистина съвестен човек трябваше да си спестиш тези редове в блога ми, където всеки е поканен да обмени опит с мен за конкретната тема. Щом не ти допада прочети нещо друго. За всеки има място. Няма нужда от толкова лоши мисли!!

      Изтриване
    2. По-възмутително е че има хора като теб(госпожица/господин) АНОНИМЕН , които нараняват хората с думите си без да ги познават!Ако имаш проблем с най-милия човек,който познавам значи имаш и проблеми с мен пиши ми.Ти не я познаваш,но мога да кажа едно на всички хора,които четат блога и тя е последния човек на Земята ,който ще гледа да се похвали с това,което има.Най-малкото нямаш правото да говориш за пари печелени без труд,това вече засяга и семейството и и показва,че прекрачваш границата!-Жаклин Безе

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!