Нови продукти от Диор: J'adore in JOY, DiorShow Pump'n Volume и Addict Laquer Stick

Официално обявявам, че преди голямото видео в канала с нови продукти за май ще пусна и в блога няколко публикации с част от нещата, защото ми се иска да наблегна на някои колекциии и конкретни продукти ;)
Миналата седмица бях на събитие организиранo от Диор и много съжалявам, че не влогвах, защото определено те се бяха постарали много да ни впечатлят. Но пък това ме вдъхнови още веднага след него да тествам продуктите поместени грижливо в бялата торбичка ;) 

Сред тях бе и новото попълнение към семейството J'adore. Версията "in Joy" ме впечатли, макар че твърдо не харесвам парфюмите на марката. Поне не съм намерила своят. Познавам обаче много фенове на J'adore, така че вярвам J'adore in Joy ще им хареса. Аз специално винаги търся сладост в ароматите, а в този има много свежест. Точно обратното на моите предпочитания. След известно престояване на кожата усещам базовите нотки на праскова и мисля, че това ме кара да му давам повече шанс пред останалите вариации на J'adore.
По-развълнувана може да ме чуете да говоря за червила и спирали. Двата ми най-обични продукта от декоративната козметика, а от Диор определено има какво да предложат в тези категории.
Не съм сигурна колко от вас следят от самото начало блога ми и помнят старите любимци, но поне аз още с носталгия се връщам към времето, когато бях луда по червилата от високия клас козметика. 
От серията Addict съм опитвала една много по-плътна версия, която обожавах. След като чух описанието на новите Lacquer Stick любопитството ми към тях нарасна. Накратко това е едно много плътно балсаместо червило. Изглежда новите тенденции ще са насочени към блясъкът. Абсолютно контрастно на матовото ми настроение 😊
От 18-те цвята аз имам 877 номер, който е разкошно малиново червено. Много весел цвят! На мен ми носи невероятно настроение. Нещо като нестандартна по-носима вариация на червено червило е. 
Точно при такъв нюанс се забелязва колко плътна е формулата и наистина с едно плъзване на гилзата имам интензивен цвят на устните. На снимките съм само с него без молив за устни.
Разкошна формула! Просто си припомних колко добри са Диор и в тази категория, макар че повече залитам към базите им за лице.

Сигурно си мислите, че пропускам да спомена колко трайно е червилото. За мен основен критерий от много години, за да ме впечатли някое червило, си остава трайността. Още на събитието по думите на гримьорите на Диор ми се стори, че ще прилича много на Volupte Shine от YSL. Друга балсаместа формула от същият клас. 
Среащам прилики до някъде. Червилото Dior Lacquer Stick има по мека точно като на плътен мазен балсам формула и оставя много лек отпечатък на устните след известно носене и изчезване на червилото през деня.
Ако говорите много като мен ви гарантирам, че два часа ще е стои непокътнато червилото. После почва да избледнява в центъра на устните. Определено се отличава с добра трайност за такъв тип по мек и мазен продукт 😎
Ако си търсите нещо комфортно, луксозно и сравнително трайно то Lacquer Stick-овете ще ви впечатлят и омаят. Просто разкошни цветове имат в серията!
От години следя добрите мнения за спиралите на Диор. Мои приятелки много са ги ползвали и хвалили обаче аз все пропусках тези положителни отзиви. Специално DiorShow серията май всяка година почти се обновява и получава нова версия от творческите директори на Диор.
Доколкото виждам Pump'n Volume попада в любимата ми графа - спирала за обем. Освен това си има силиконова четка. Предпочитаният вид от мен. Единствено не ми допадна гумираната опаковка. Нещо много често срещано като избор при марката NARS например. Не ми харесва такъв тип повърхност, защото се износва по-бързо и до дни добива мърляв вид. 
Въпреки това спиралата даде веднага добър ефект при мен. Наситено черна е и след няколко пласта вече имах обемни мигли без сплъстявания 😇
Държи се прекрасно през деня, защото нито се разтича, нито рони. Свалих я до край почти без усилия, ако трябва да сравнявам с други спирали. Мислих си какво да ви споделя като обобщено мнение за нея, защото повечето спирали при мен дават добър ефект. С тази се работи много бързо, консистенцията не е прекалено мокра и ако вземем в предвид другите и положителни страни, които изброих без цената... То тя наистина си заслужава! Последно бях пленена така бързо от Benefit Roller Lash. Когато я свърша ще мога да ви дам един по-сигурно мнение 😉 За сега не ме е разочаровала!

Това бяха накратко моите първи впечатления от новостите при Диор. На самото събитие се влюбих и във фон дьо тена Forever. Успях да го тествам най-накрая и мисля, ще бъде следващият ми 😊

Ако имате любими продукти на марката , ще се радвам да ги споделите с мен в коментарите 😇

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!