Домашен сладолед | РЕЦЕПТА


Не знам за вас, но лятото е любимият ми сезон. Въпреки че тежкото време понякога тотално притъпява и изменя желанието ми за храна. Честно казано мога да ям само сладолед или това си визуализирам постоянно в горещото време. Винаги търся здравословни еквиваленти на някои не до толкова здравословни и пълноценни храни за организма. Може да се прегрешава обаче преди всичко изповядвам идеята, че трябва да уважаваме организма си и да му даваме нужната енергия под полезни и нужни за него храни. 
Тази рецепта е изключително лесна и приятна са правене, защото ще може да си я променяте всеки път, ако ви се експерементира. Ето например аз си добавих фъстъчено масло за пръв път, като я опитах. Отново подчертавам важността на наличието на блендер за нея. При моят пръв опит се борих около час с един пасатор и бях изгубила всякаква надежда за сладолед в чинията ми 😃

9 коментара

  1. Честито за телефончето, ползвай си го със здраве! :*

    ОтговорИзтриване
  2. И аз да се присъединя честит телефон, да получаваш само хубави новини по него! Ще очаквам мнението ти за яйцето и продуктът на UNE :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря и на двете за милите пожелания!
    Мая, двете ревюта предстоят, така че скоро ще ги прочетеш ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз пък искам мнение за телефона :d Имам таблет Sony Xperia и понеже имам нужда от нов телефон много се чудя дали пак да не се спра на Xperia. Samsung предлагат добри телефони, но дизайна и размера им нещо не ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен в избора ми помогна сестра ми. Пък и тя е свидетел как си потрушавам телефоните по невнимание и ми каза, че по-здрав телефон от тези на Sony няма да открия. После заедно изгледахме клипове, където ги пускат във вода, удрят ги с чукове и след всичко това работят ;) Една седмица четох мнения и знаех, че искам Xperia.. Но са си леко грозни на външен вид и големички, затова избрах компактната версия. Всъщност за разлика от компактните версии на други марки тук са намалили размера и до там. Всичко вътре е, като на големия, та чак са поправили звука. Имало е оплаквания, че звука на големия не е добър и при мини версията са го изчислили.
      Много съм си доволна аз. Батерията му държи, по мои впечатления повече от на Айфоните и гледам да внимавам, нали е нов. Лекичък е, харесва ми операционната система ;) С него определено се чувствам модерна. А, да и камерата му е страхотна, както и предната.

      Изтриване
    2. Мерси, сега и аз ще го погледна по-обстойно :)

      Изтриване
  5. Честит нов телефон и успех, дано не го изтърваш много! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!