Когато една палитра докосне сърцето ти неочаквано..


 Наай-накрая сядам да напиша ревюто си за тази палитра на PIXI. Както се казва, за всичко си има време и ред, а на мен определено ми дойде вдъхновението да я покажа - тази красавица 😍

Палитрата е част от голямата колаборация на PIXI с няколко познати лица от YouTube и по-конкретно линията им с Judy от ItsJudyTime и ItsJudyLife. Страхотно е да видя как добре познато лице от канал, който ми е помагал с редица ревюто, прави свой продукт! Поздравявам Джуди за подбора на цветове, защото е пресъздаден отлично вкуса и в тази, както аз и казвам огнена палитра.
 Забелязвам, че все повече и повече марки залагат на изчистен вид опаковка и предпочитат продукта да е видим и лесно достъпен за потребителя. Или поне на мен последните ми палитри са все в този стил 😊 Харесва ми, че веднага мога да позная цветовете, да ги видя през капака на палитрата и честно казано с това ме спечели набързо It's EYE TIME. Просто си седеше сред останалите ми палитри и изпъкваше с гамата топли цветове. А и в нея наистина разпознавам много мои любими нюанси за очен грим. Сега започвам с какво мисля за формулата на сенките.
Силни и безспорно мои фаворити са матовите сенки в It's EYE TIME. Меки са и добре пигментирани, но не и мазни. Преливат се бързо и могат да се напластяват постепенно до по-интензивен финален резултат. Прашат се доста. Като цяло май всички по-меки и деликатни формули сенки го правят, затова за мен не е минус. С почти всяка палитра след време си създаваме връзка на добро познанство и знам как да не я пилея, тоест въобще не ми пречи прашливостта им :)
Сега ще видите поредица от swatches на цветовете. Те са правени по редове от горе на долу взимайки като образец снимката с изправената палитра. 
И продължавам да си разказвам за формулата. Идва редът на блестящите сенки в It's EYE TIME.
 Те не са толкова възхитителни. Не са и лоши. Просто съм виждала по зашеметяващи подобни в другите ми палитри. Имам чувството, че са направени като леко допълнение към матовите. Като брой са по-малко от тях дори. Когато ги напластявам, за да засиля блясъкът им пак не се случва промяна в интензитета им. Те са по-слабото звено в палитрата.
Ако сте забелязали палитрата няма огледало. Всъщност дойде опакована в кутия, от която падна пластинка подобна на огледало. Предположих, че е възможно да е направена така, че ние да си поставим огледалната част, където искаме. За съжаление тази добавка е толкова излишна и некачествена. Залепих я на гърба на палитрата и не съжалявам. Действително липсва огледало при тази палитра. От друга страна, цветовете през прозрачната пластмаса винаги ми дразнят окото и искам да я ползвам пак и пак.
Наистина поредната неутрална палитра в колекцията ми. Все пак изпъкна пред останалите с тези червеникави нюанси и главно матовите цветове. Още един недостатък и отбелязвам, че няма цвят близък до кожата. Ползвам във всеки грим с малки изключения подобен и лично аз бих махнала черното в края и добавила точно такъв. Тогава вече палитрата щеше да е идеалната за мен!

В канала съм я показвала често в действие, затова оставям един грим урок да разгледате, ако сте любопитни 😉.


Цена: £28.00
Количество: 12 цвята общо сенки
Можете да намерите: тук и тук

*PR Sample

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!