Estee Lauder Pure Color LOVE [ревю] | #LoveLipRemix

Когато преди месец чух за Estee Lauder Pure Color LOVE, се въодушевих много, защото за мен любовта към марката започна с червилото Powerful от Pure Color Envy формулата. Малко нетипично особено говорейки за Estee Lauder, които са лидери в грижата за кожата.
Факт е, че те се стараят много да излязат от тази си визия и особено с новите Pure Color LOVE червила го доказват напълно.

Цялата колекция съдържа 30 цвята разделение в няколко категории според финишът си:
  • ULTRA MATTES 
  • SHIMMER PEARLS 
  • COOL CHROMES
  • EDGY CREMES
Всичките са така реформулирани, за да може да се смесват и комбинират за постигането на нестандартни комбинации и цветове. А дали е така сега ще ви разкажа с помощта на Strapless и Ripped Raisin.
Ripped Raisin e част от нюансите с перлен и бляскав завършек. Наистина дори на пръв поглед в гилзата можете да установите и забележите как самият цвят е изпълнен с множество частици. Част от тях лилавеят леко, а основата е патладжанено червено. 
На моите устни не е със средна пигментация. Балгодарение на блясъците в цвета устните изглеждат напомпани и сочни. От друга страна не бих го носила без молив, защото изглежда незавършено някак. Може би, е чудесният топинг над някой по-плътен цвят!

Strapless е с кремообразен финиш. Действително е супер мазно, плътно и приятно, като усещане червило. И предходният цвят е. Като цяло и двата нюанса се чувстват леко на устните и са комфортни. На тези от вас, които им е омръзнала матовата мода и тежките формули, биха им дошли като почивка за устните
Да се върнем на неутралният цвят Strapless. Той е нещо като моите устни, но по добри и дори има нещо от Кайли Дженър модата. Поне така бих го описала аз. Неговият финиш може да се носи самостоятелно, но отново бих подкрепила с молив.
 Колкото до трайността на тези червила, на моите устни се задържат от 2 до 3 часа. За мен те не могат да се мерят с Pure Color Envy. Падат им се по-бюджетни събратя с по-интересен цветови асортимент и със сигурност по-луксозни опаковки, които по нищо не издават, че става дума за Estee Lauder.

Количество: 3,5гр
Цена: 49лв
Можете да намерите в: обектите на Douglas, SEPHORA, Beauty zone и бутиците на Estee Lauder в София

*PR Samples

3 коментара

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!