Новият ми любим крем за лице + GIVEAWAY

Този крем имам в запас от лятото. Получих го някъде краят на август, когато мислех повече за добрата хидратация на лицето и бягах от матиращият ефект. Сещам се, че тогава получих поне пет добри мнения от мои прители. И си казах 100% стопли ли се.. Вадя опаковката от кутията и почвам да тествам дали е толкова невероятен, колкото го описват.

Без да си кривя душата това е един от малкото продукти, с които си паснахме моментално. Не съм му се нагаждала, не съм сменяла режимът с грижата за кожата освен неговото въвеждане в него. 

Effaclar MAT е крем с матиращо и хидратиращо действие. Подходящ е за мазна кожа, каквато ще е моята цяло лято, а по принцип е комбинирана. Още от сега знам, че ще се доверявам на тази тубичка дълго време. Кремчето ухае, по същият начин, като останалите Effaclar продукти на La Roche-Posay. За разлика от крема DUO+ няма ексфолиращо действие, но пък действително матира кожата и порите са по-свити. 
Спомням си, че DUO+ не ме устройваше, като основа под грим. Беше малко пипкав. Докато MAT си е много добра база и много ми харесва как се комбинира с декоративната ми козметика за лице.


Хидратацията, която ми дава не е силна, така че определено е крем за мазна кожа. Не смятам, че ще ви даде главозамайващи резултати, ако искате да се избавите от акне. Не е лек за проблемът, но и не го предизвиква, защото кремът е много лек и попива за секунди. При кожа разположена към този проблем търсеща да запази кожата балансирана, мисля е перфектен избор!

Количество: 40мл
Цена: около 30лв
Можете да намерите в: повечето аптеки

*PR Sample
a Rafflecopter giveaway
Време е за малко подаръци. За поредна година La Roche-Posay провеждат кампанията "Свободни от акне". Затова искаме да се допитаме до вас - моите читатели и да проведем кратко запитване по темата. В играта за спечелването на крем La Roche-Posay Effaclar MAT може да се включите, като коментирате под публикацията и зададете вашите въпроси за проблемната кожа, акнето и влиянието му към специалисти - дерматолог, диетолог и психолог. С La Roche-Posay сме любопитни да научим вашият поглед върху темата. Най-интересните въпроси ще бъдат избрани и отговорени по време на кампанията #СвободниОтАкне.
Печелившите ще са трима.
Играта е за всички на територията на България и започва днес 24.04.2017г. , приключва на 26.04.2017г.

Задължително трябва да минете през приложението по-горе, за да потвърдите вашето участие. Чрез него ще изтегля тримата късметлии и ще ги известя чрез имейл ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!