Все още на червена вълна


Използвам последните студени дни.. вярвам :) За да публикувам това ревю. Много искахте мнение за червилото на TheBalm Meet Mat Hughes и интересно, но аз го избирам много често напоследък пред другите ми червила.
Щом отворих за пръв път цветът, ентусиазмът ми малко спадна, понеже се оказа по-тъмен и задължаващ от очакваното. Аз обичам червените червила. Сега съм повече nude настроена и затова преобладават подобни цветове в последната година не само в ежедневието ми, но и като цяло.
Излязох или пак влязох, ама в различен comfort zone за мен с цвета Charming. При мен стои, като наситено тъмно с някаква нотка на неутралност червено. Сега по-мрачните дни предразполагат за такъв цвят и както споменах много го нося. 
Със сигурност мога да заявя, че формулата не покрива моите очаквания към течно матово червило. Не и напълно, за да купя друг цвят. Да, наситено е при нанасяне. С удобен класически апликатор. Търпи и напластявания през деня без пластовете да се влияят един от друг и да си пречат. Има едно странно ментово усещане, когато се нанесе. Не е неприятно. Някои биха го нарекли освежаващо. За мен е нелогичен избор на марката да бъдат различни.
Червилото TheBalm Meet Mat Hughes е супер трайно, ако не ядете. Замисляйки се обаче с всяко червило трайността е по-добра в случай, когато ги оставите на спокойствие да седят на устните и не се яде. Когато хапна се изтрива и почва да изчезва. Иначе е много леко и почти не изсушава.
Мисля, че за мен червилото ще остане като любимо заради цвета. За мнението ми относно формулата съм раздвоена :)

Количество: 7,4 мл
Цена: около 20лв
Можете да намерите: основно онлайн, но и в Debenhams България

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!