Една марка, два продукта: Urban Decay вече в България!


Не знам по какви странни обстоятелства на съдбата се оказах напълно непланирано в деня на пускането на Urban Decay в България точно в един от моловете, където има Sephora в София. Дори до сега на бях пазарувала в обекта на Paradise Center. През годините, в които активно се интересувам от козметика, винаги ми е правила впечатление популярността на марката. Обаче не усещах палитрите им свой стил. Харесах много, че почнаха да произвеждат фиксиращите спрейове Skininavia. Знаете купувала съм ги не веднъж. Друго, което винаги съм заглеждала, бяха техните червила. А, по Коледа се бях настроила за блясък, но така и не открих бюджетен глитър, който да закупя. Общо взето въздишах по течните им очни линии с блясък и ми беше любопитно главно тях да видя в него ден :)
Вече споделих в Инстаграм и Фейсбук вълнението си от тази покупка. Сега бързам да споделя впечатления, защото си нося с голямо удоволствие двата продукта :)
Разбира се, първо се ориентирах да си намажа ръцете с глитърните им очни линии Heavy Metal. Много се разколебах след първата проба. Не се нанесоха плътно и ми се видяха, като прекалено слаби. Чела бях доста за тях и в грим уроци съм виждала, че ги напластяват хората, обаче в момента на избор у мен възникна въпросът дали наистина си заслужават. При всеки случай подобен тип продукт аз не съм виждала на нашият пазар, затова поразпитвах повече консултантката на щанда, която се оказа, че от Сърбия за моя изненада. Носеше точно очната линия на целите клепачи, но в сребристо. А, другата ми дилема бе дали златно или сребърно да си взема за първа проба. След като и описах какво нося аз, като грим по-често, тя ми предложи да опитам златистият цвят Midnight Cowboy и да дам шанс на тези очни , като цяло.
Правилно ме е ориентирала, защото цвета има повече златни частици, които са премесени и със сребристи. От една линия няма да получите идеална плътност. Зависи и какво търсите. Аз обичам наситени цветове, затова напластявам три пъти очната линия Urban Decay Heavy Metal Midnight Cowboy. Много хубаво стои и на целия клепач. Точно за тази цел си я бях наумила от толкова време да я опитам. Опаковката е много стабилна. Писецът е тънък и от синтетични косъмчета. 
Направо ми е новото любимо нещо за нанасяне и въпреки че съвсем не влиза в категория ежедневен грим продукт, си я нанасям често при нощни снимки за канала. 

Тъй като споменах напластяване... Да, трябва да се изчаква внимателно при всеки следващ пласт. Не много време обаче. Аз си мислех как ще ми е досадно да стоя с леко притворен клепач, но не се чака дълго. Поне за моите разбирания е поносимо време :)
Забравих да спомена, че добре се залепя за повърхността на клепача със сенки и не се свалят самите частички до момента на разгримиране. Много, много съм доволна, че си купих Urban Decay Heavy Metal Midnight Cowboy.

Количество: 7,5мл
Цена: 42лв
По червилата им също се заглеждам отдавна. Тази година от Urban Decay изненадаха всички с обновяването на асортимента от цветове и финиши. При мен изборът на този продукт стана абсолютно естествено. Без предварителни впечатления. Просто си харесах друг цвят и на стелажа забелязах цвета Backtalk. Заприлича ми на нещо, към което бих прибягвала ежедневно и щом финиша бе Comfort Matte не мислих много и го добавих към покупката си. 
Не съм се подлъгала от изкуствената светлина в магазина. Backtalk е точно пепеляво розовият нюанс, който аз нося често или поне имам много цветове в тази тоналност. Не ми допада да го нося без молив. Липсва ми нещо, когато е самостоятелно нанесен. Не е с идеалния матов завършек, което може би се дължи на тази комфортност, която е обещана на опаковката. Супер лесно се плъзга по устните! Сякаш е крем. Съответно наистина потвърждавам, че е е комфортно. Мен лично ме смая колко е издръжливо и как пада равномерно. Очаквах по-бързо да се изплъзва от устните ми. Мирише малко странно. Като червилата на баба ми преди години. Опаковката е лека и направена от пластмаса имитираща метална повърхност. 

Количество: 3,4гр
Цена: 38лв

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!