L'Oréal SUPERSTAR спирала [ревю]

Нещо ми изчезна вдъхновението за ревюта на един продукт. Като си надникнах днес в несесера с нещата, които ползвам ежедневно, забелязах, че не съм писала за няколко неща. Какво по-мотивиращо и приятно да споделиш за продукт, който нанасяш всеки ден с огромно удоволствие. За мен е незавършен грима ми без спирала. Даже на скоро мислейки кой ми е, ама all time favorite и must have продукт си казах: "Ами спирала!". Малко да изневеря на обичните ми червила ;) Не се бойте и такова ревю ви очаква скоро!
Мисля, отворих лятото L'Oréal SUPERSTAR. Веднага ми напомни стар фаворит на марката и то отново с две страни. О, да! Тази спирала си има отделни стъпки за нанасяне. Номер едно е праймъра/основа с бял цвят на консистенцията. Нанася се преди същинската част на спирала, за да даде повече обем, заздрави миглите и като цяло подобри трайността на спиралата. Аз винаги отделям много време на спиралата. Дали ще е бонус стъпка или ще сложа поредният пласт от черният туш.. На мен не ми пречи и не отнема от времето ми за гримиране. 

Втората част е с леко извита четка подобна на Benefit Rollerlash. Само с разликата, че тази е от влакна и има малки фибри в консистенцията, който се залепят върху нашите естествени и подобряват дължината и обема им.
Ще се запитате дали пък може да си ползвате самостоятелно двете стъпки. Разбира се! Но ето какво забелязвам аз, когато сложа само стъпка номер две. При мен се получава панда ефекта или самата спирала се размазва много. Явно двете страни наистина си сътрудничат добре и неслучайно спиралата SUPERSTAR е реформулирана в две стъпки. 
Друго нещо, което бих допълнила е, че ми допада драмтичният ефект. При тази спирала при мен миглите изглеждат много наситени, добре подчетани и обемни.
Не съм фен на опаковката обаче. Просто е много обемиста, ама няма как :) Другото, което забелязах с първите проби бе по-течната консистенция тогава. Сега като се се сгъсти ми допада повече. 
От друга страна самата спирала се оказа и сравнително икономична. Аз слагам много пластове, както отбелязах по-нагоре. Мисля, че скоро ще свърши и затова бързам да напиша ревюто за нея, защото определено се нарежда сред любимите ми.
И дни преди да пусна ревюто позитивната нотка у мен за спиралата пое в друга посока, защото след 9 часа активно навън и в движение при мен се без сериозно размазала спиралата. Така, че имайте в предвид и този мой опит с нея и трайността и. Ефекта е безспорен обаче :)

Количество: 2x6,5ml
Цена: около 20лв
Можете да намерите в: DM, Лили, Елитис и всички магазини предлагащи продуктите на L'Oréal

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!