Освежаване на гардероба за пролетта със Shedd


За мен не е проблем да се разделям с вещите си. През годините се научих, че действа някак освежаващо, вдъхновяващо... При всеки случай чувството на свобода е незаменимо! 
А, и лично аз, колкото и неща да имам винаги си използвам и нося любимите, тоест едни и същи 😁. Те се сменят постоянно, така че не е лоша идея да правя един оглед на нещата, които не получават вниамнието ми. 
 В последно време съм започнала да имам от онези несполучливи покупки. Няколко неща си стоят на дъното на гардероба ми, Постоянно ги зоабикалям и преди няколко дни най-накрая се реших да обновя артикулите си в Shedd след малкото пролетно почистване на стаята ми. Много ми се иска подобно приложение да имаше и за гримове :D :D
 Понеже от дълго време не бях влизала там. Чак сега виждам обновеният дизайн. Вече може да виждате не само снимка на продаващата се дреха или аксесоар, но и цените преди да кликнете върху тях.
Всичко останало си е подредено по същият познат начин подобно на Instagram feed ;)
Обещала съм, че ще ви направя продължение на тази публикация. Още подбирам точките и обобщавам опита ми.
Бих загатнала темата, но още трупам впечатления, като продавач. Най-вече в снимките. Ако си спомняте това видео, където обясних основната концепция на Shedd. Там снимката на артикулът е една, а на лично съобщение може да си споделите още. Все пак е малко трудно да бъдеш спечелен от една единствена снимка. Затова избрах последните ми два да са мои лични с дрехите облечени върху мен. 
Вместо да положа дрехите отново на плоска повърхност, както на тези две снимки, което ми изглежда скучно и някак не добивате представа за самият модел на двата пуловера :)
 Скоро обещавам ще споделя опита си в снимките и съствянето на обяви там. Също и някои нови придобивки, които избрах от приложението.

За момента мога да ви приканя да разгледате новите ми предложения в Shedd, които са обозначени с хаштаг #MURFEISHUN за ваше улеснение. Някои от старите ми още са активни ;))


*Постът е в колаборация с приложението Shedd


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!