Още една озаряваща база за лице: Estee Lauder The Illuminator [ревю]

Изглежда все повече хора търсят блясъкът пред матовият финиш в базата си за грим. Май местата се смениха и още от миналата година се носи много хайлайтър и матови червила. В началото бях скептик и си мислех, че никога няма да се разбера с база за лице, която озарява. Като цяло и с матиращите не съм постигнала пълно разбирателство, но нали следвам си правилото - мазна кожа, матова база. За моя сигурност ;)

А, спомняте ли си, когато пазарът бе залят с леки фон дьо тени със сатенен финиш. Аз тогава сякаш бях много доволна от тях и как изглежда кожата ми. Затова днес съм решила да ви представя последният продукт на Estee Lauder, който тествах и допълни колекцията ми от бляскави бази за лице. Някакъв късмет имам с тях и миналата седмица на прага ми пристигна трета 😄 За нея друг път ще пиша 😊
Нека започнем с няколко факта, които аз съм пропуснала за The Iluminator. Ох, колко сериозно звучи името само!😏
При мен често теста на продукт започва с ясна представа какво е предназначението му, ама не сядам да чета обещания. Преди да започна да пиша в блога си правя кратък преглед на тази информация. Така оставам напълно без пристрастна в теста до край. Днес обаче бях смаяна, защото се канех да ви обясня, че опита ми с този продукт води до извода, че това не е типичната озаряваща база. А, ето какво са описали от Estee Lauder в сайта си:

"Този озаряващ лицето праймър хидратира, изглажда и освежава кожата за свеж здравословен финиш на лицето..."

чисто лице
Още първият път носейки базата установих как гримът ми издържа повече и не получих само блясък. Действително на допир самият белезникав крем се усеща лек, но има едно познато силиконово усещане. И кожата е много деликатно озарена. Красиво и естествено без да се натрапва. 
с базата
При предишната подобна база, която си беше чист течен хайлайтър, който смесвах с фон дьо тена си ми липсваше щипката хидратация. При The Illuminator и тя се усеща. В редките моменти, когато е била по-суха от нормалното, The Illuminator спомагаше гримът ми да изглежда по-добре. Дори признавам си няколко пъти го носех вместо крем под грима ми. Само с него бях.
с базата и фдт
Наистина нямам забележки към този продукт. Също така друго негово предимство е с малко количество се достига до желаният ефект. Определено е и икономичен!
Ухае подобно на останлите продукти за лице от декоративната козметика на Estee Lauder. Опаковката е семпла, но хигиенична ;)

Изненада ме приятно и се отличи сред други подобни продукти, които имах, а аз ще продължавам с тестовете в тази категория и ще съм подготвена да заблестя още повече под слънчевите лъчи ;) :Д

Количество: 30ml
Цена: около 65лв
Можете да намерите в: бутиците на Estee Lauder, Beauty Zone, Douglas, Sephora

*PR sample

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!