essence и Catrice | February 2017 Launches

Не съм фен на празника Св. Валентин. Не е, защото нямам с кого да го празувам, когато дойде. Просто го намирам за излишен на фона на хубавите родни празници, като Трифон Зарезан или всички през март. Единственото, с което го свързвам през последните годиниа са колекциите, които марките пускат свързани с празника. Сладурски са! Розовото и червеното са приятни за моето око.

В този пост ще разгледам набързо с какво ни изненадват този месец Essence и Catrice. И директно започвам с нещата, защото имам някои много любими. Все пак това са лимитирани колекции и ще трябва да сте бързи, ако нещо хване вашият интерес. 
Pulse of Purism колекцията на Catrice завладя сърцето ми с два продукта. Наистина безспорно това са ми най-най-наааай-любимите неща, които ще ви покажа в този пост.
Pulse of Purism / Брилянтен стик за вежди или тяхната Brow pomade ми е пръв помощник в момента за запълване на веждите. Вече може да го видите в действие в последните ми два поста с гримове в блога :) 
Не си мислете, че този огромен молив го ползвам за чертане на вежди директно от гилзата. Поставям го точно толкова и колкото искам с ъглова четка на Zoeva. Тя е много прецизна и я препоръчвам горещо за целта.
Този стик ме спечели с леката си гелообразна формула. Много е приятна за работа. Цветът пасва на моите вежди. Единствен е в колецията, за съжаление. Опаковката ми идва малко необмислена. Дава представа за какво е предназначен продукта, обаче не отговаря много на видът му.
Като цяло съм обсебена и постоянно ползвам този продукт, когато нося по-силен грим.
Цена: 7,19 лв.
Тройката сенки във варинта C01 MEtal, Myself и I е също с много добра формула за дрогериен продукт. Трите цвята са интересни в моята разцветка. Сенките са печени и може да се ползват и с мокра четка.
Най-често ползвам бронзовият цвят. Много ми напомня на други сходни, които имам в колекцията си. Трябва да ги извадя ;) Синият нюанс е малко странен и не е точно моята чаша чай. Все пак цветовете са в добър подбор и могат да се комбинират един с друг чудесно.
Нямам никакъв проблем с точно колко цвят искам на клепача. Може да си наслоявате без да стои тежко и неравномерно. Прашат се в рамките на нормалното.
Въобще чудесна тройка! Другият варинт също изглежда страхотно!
Цена: 9,69 лв.
Опаковката е от стабилна пластмаса и с това позлатено дъно носи малка доза луксозност :)
Преминавам на няколко продукта за очи от Essence. Стикът сенки не ме заинтругува заради нюанса си. Сега обаче имам още едни сребристи сенки и е идеалната подложка за тях. Някак не се престрашавам да му тествам трайността без леко да съм сложила база за сенки под него и като цяло приятен продукт, но аз не съм човекът, който налита на подобна формула, затова не посягам често към него.
За протокола задържа добре сенките нанесени върху него, така че е добра база!
Цена: 6,19 лв.
Очната личния от своя страна ми донесе много приятни спомени за първите ми опити с такъв продукт. Преди да стана добра в чертането на добра линия с любимите ми писалки и аз бях опитвала течна очна линия. Първата ми беше на essence. Спомням си беша прилична. Нищо необичайно обаче, за да купя пак. Тази тук we are... perfect е водоустойчива. И още не ме е валял дъжд с нея, за да потвърдя това и качество, но наистина стои дълго време на място непокътната.
Дунапрененият и апликато е предизивкатеслтво в употребата и за мен. Малко трудно постигам предцизен край или опашка. Учудващо, но се получава добре и малко си разнообразявам техниката с нея! ;д
Цена: 4,99 лв.
Ето и един грим с нещата. Може да ги видите в действие тук и тук ;)
На клепачите ми съм със сенките стик и синия цвят от тройката, а веждите ми са подчертани с помадата :)

*PR samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!