Project Pan 2017 - нови продукти и мнение за проекта

Спомняте ли си този пост или пък този. Моят проект за годината да изразходя общо 16 продукта (се оказва преглеждайки публикациите ми). О, и да не си мислите, че само такива теми ме вълнуват. Просто през януари си даваме сметка за изминалата година. Поне повечето от нас, а и ми хрумна спонтанно да направя този пост. Отдавана не съм снимала, писала и пускала идея в един ден :)

Мислех си да пропусна тази година да се самопредизвикам, обаче след краткият анализ, който показа 11 изразходени продукта до край от 16 си казах, че явно методът работи. Първата ми снимка от поста е с всички неща, които не успях да зачеркна от Project Pan 2016. Те ще бъдат включени отново в този за тази година. На кратко за тях:

1. Базите за лице и очи на Too Faced - тези се оказаха безкрайни, но имайте предвид, че а) през 2016 изразходих друга база за сенки и ползвам съвсем различна за матов грим, б) базите за лице не са ми слабост и след тази май ще се придържам към мини опаковки от тези продукти. Слава Богу и двата продукта не са се развалили! Минал им е срокът на годност, но те не са спрели да работят добре за мен :) След базата за лице имам още едно мини за изпозлване в колекцията ми, а свърша ли Shadow Insurance-а ще купя известният Primer Potion на Urban Decay.
2. Двете червила са ми още на прицел да бъдат свършени до край. Любимци от преди, но сега ми е трудно в предвид колко много обичам матови устни. Тези двете са по-лъскави :) Ще успея... надявам се!
3. Писалката на MAC и тя се оказа вечна. Щом приключи си отварям коректорът на Rimmel Match Perfection, който повече харесвам и закупих отново мислейки си, че писалката на MAC скоро свършва.

На снимка номер две са другите продукти, които съм се амбицирала да приключа тази година. Както миналата година, за някои продукти съм си задала цел да ударя дъно просто. Стигайки до тази тема нека почна от дясно на ляво:

1. Искам да ударя дъното на бронзанта си от Too Faced! Сериозно как Lily Pebbles успява, а аз не ;дд Тя ми е главно вдъхновение за този продукт и щателно ще го дълбая, докато не видя вдлъбнатина и дъно, защото моят изглежда, като неползван, а всички знаем, че не е така.

2. Две пудри ползвах с голямо желание през 2016 и съм минала половината количество и на двете. Обещала съм си изхабя ли ги да си взема пресованата на NARS, че още ми е в главата след приключването на насипният вариант.

3. Лакът на Bourjois и червилото на Lancome са ми спомен от първата година на блога. Дори им бях посветила пост. Няма да крия..  през 2016 се опитах да приключа и това червило. За пореден път се убедих, че аз и кораловият цвят не си пасваме. Вероятно преди е бил модерен и съм била отворена към експерименти. Това лято ще се радвам да се сбогувам и с двата продукта. Разбира се, приключени до край ;)

4. Пак два продукта. Този път тонирани кремове на La Roche-Posay. Личи им, че са ползвани до изтощение. Май Effaclar версията ще свърша много скоро, защото имам останало 1/3 количество. При другият матов вариант с 50 фактор защита съм минала половината и тъй като е в годност ще се постарая преди да е изтекла да го изтискам до край ;)

5. Лимитиран лак в цвят Flowerista на Essie. Той е преживял толкова много... горкият.!Стигнала съм половината, така че стискам си палци да стигна и до краят му.

6. Парфюм на Jimmy Choo, който получих след Коледно събитие на Сефора и ползвам ежедневно от година някъде. Мога да кажа, че с аромата се обикнахме в последствие. Все пак не мисля, че ще го повторя и го слагам, като стимулиращ продукт. Мисля, ще успея да го свърша.

7. Коректорът на Urban Decay, който масово се хвали, но на мен не ми харесва. Днес слушах една немска влогърка как казва същото и ми подкрепя мнението. Тя си е нарочила, че ще го изразходи до край и аз с нея също ще го боря :)

8. Течният хайлайтър на Benefit ми хрумна да включа след появата на друг подобен продукт от Bourjois. На това малко шишенце съм стигнала половината. Харесвам го страшно много, но първо имам нов фаворит и второ е кремообразен продукт, а те по-бързо се развалят.

Ами това са нещата. Стискайте ми палци и аз стискам на вас през 2017 да освободим малко място в колекциите си ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!