Rimmel Lasting finish by Kate Moss [ревю]

Може би съм последния блогър на планетата, който чак сега се престрашава да пробва от все известната първа линия червила на Кейт Мос. Имам едно неутрално от матовите, отново на Кейт, но тези са 'друга бира', нали така ;)

Всъщност, като ги споменах матовите нека уточня, че сътрудничеството на Кейт с Rimmel е родило две много добри линии червила: в червената опаковка - матови и в черната, за която днес ще пиша - сатенени. Не бих причислила вторите към бляскави, защото за мен блясъка на червило се свързва с брокат, а тук липсва и червилото има един много естествен финиш.
Ако ме питатате за сравнение на двете линии, предпочитам цветовия избор на черните, а трайността си е стандартна и за двете линии.. по-голяма при ярките и наситени цветове и по-слаба при неутралните. Като цяло са доста дълготрайни червила и не бихте останали недоволни от трайността. Червилата са поместени в стабилни опаковки, които се затварят здраво и са леки. Доста удобни за разнасяне в чантата. Също така много харесвам формулата. Добре се плъзгат цветовете по устните и лесно се нанасят.
Започвам със всеки цвят по отделно:
10 е класическо червено, което е много красиво и стандартно за всеки тон кожа. Препоръчвам по възможност да си набавите и  молив за по-прецизен резултат. Добре изглежда и самостоятелно, но ще е нужно да внимавате при нанасянето, защото оставя отпечатъци и съответно, ако сбъркате и излезете от контура малко ще ви създаде ядове ;) Точно този цвят мирише на череша. Не знам дали съм споменавала, обаче ненавиждам мириса на червилата на Rimmel.
16 е моята голяма (не)любов. Да, да.. вече доста се оплаках как на всички им харесва, пасва и т.н. Само на мен не ;( Признавам, че е приятен неутрален цвят за лятото. Интересен нюанс, в който има коралова нотка, като на бяла кожа жълтее, както с Тети заключихме ;)
Цвят точно за мен е номер 20 и си мислех, че нямам нещо подобно в колекцията и е почти така, но вероятно поради голямото наличие на цикламени нюанси в колекцията ми и това ще бъде подарено следвайки съдбата на 16 :) Поне си задоволих любопитството, защото го зяпах от доста дълго. Бих го описала като лилава циклама :)
Ето и всичките цветове на моите устни и отпечатани на ръката ми :)

Хубава работа са сътворили Rimmel и Кейт. Допада ми и Salon Pro линията лакове, от които направиха цветове на Кейт и също ми е любопитно да опитам от новите сенки тип молив, от които има също посветени цветове на световно известния модел.
Не се чудете дали да пробвате Rimmel Lasting finish червилата. Идете в близката дрогерия и изберете подходящ за вас цвят. Горещо препоръчвам :)

Цена: 10лв
Количество: 4гр
Можете да намерите в: всяка дрогерия предлагаща марката

21 коментара

  1. Не си последния блогър, и аз не съм ги пробвала. От това, което показваш клоня към 16, обаче като казваш, че жълтее...добър повод да пропусна отново :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ако си син подтон наистина пропусни :/ Доста ме е яд сега, че на една от най-важните снимки за документи съм с него ;дд Пълна ирония. Изглеждам доста болна някак заради него точно.

    ОтговорИзтриване
  3. 10-ката е прекрасна! Едно от любимите ми червени червила и често залагам на него когато искам да изглеждам добре за някакъв повод. Много трайно и със силно изразен син подтон, който на бяла кожа и тъмна коса стои убийствено.
    И на моята 16-ка май ще ѝ търся другарче, че я имам от доста време и почти не съм я ползвала. От време на време я нося с глос отгоре, за да коригирам подтона и е значително по-добре.

    ОтговорИзтриване
  4. Едни от любимите ми червила - и в червената и в черната опаковка. 16 на мен ми е must have нюанс за лятото. Но знам че сме с много различни кожи като тонове. Аз въобще не се харесвам с лилави червила, а на теб ти стоят убийствено.

    ОтговорИзтриване
  5. Ама 16 ти стои супер нежно!! аз мисля, че си свикнала да носиш ярки червила и 16 просто не е твой стил. Но според мен ти отива :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ами и аз да се присъединя към блогърите, които не са ги пробвали. Заглеждах ги в магазина, но все нещо друго ме привличаше :) красиви цветове, особено 16-т, но с това жълто и аз съм out :)

    ОтговорИзтриване
  7. Голяма фенка съм им от много години - мисля, че имам почти всички цветове, които се предлагат в България :D Определено като съотношение цена-качество са супер.

    ОтговорИзтриване
  8. 10-ката е уникално и ти стои страхотно. Мисля,че и 16ката ти отива :)

    ОтговорИзтриване
  9. Направо, като си грабна студентската книжка на всички ви ще ви покажа как не ми стои добре този номер :дд Иначе 10-ката е супер!

    ОтговорИзтриване
  10. Да, няма смисъл да даваш пари за нещо, което няма да ти пасне, а иначе и аз доста похвалени и често обсъждани неща не съм пробвала :)

    ОтговорИзтриване
  11. Не мисля. Супер бозава ме прави. Иначе аз съм свикнала на неутрално, но трябва да е мой цвят. Много трудно си избирам черила, които не са ярки и неутрални. Иначе, да, не ми е в стила и цвета :)

    ОтговорИзтриване
  12. Лилавите и аз не знам как така си паснахме, но е факт, че ми отиват и все по-често хора ми се оплакват, че на тях не им стои, както на мен. Но всичко е от цвета кожа, коса и така нататъка ;))

    ОтговорИзтриване
  13. При мен също с глос е поносима ;)) Съгласна съм с мнението ти за номер 10 :)

    ОтговорИзтриване
  14. Оооо, задължително ще ги пробвам! Много добре изглеждат!

    ОтговорИзтриване
  15. Любими червила <3 Аз пък обожавам аромата им хихихих :)

    ОтговорИзтриване
  16. Ама ти не си, ли? Точно за теб се сещам, като ги видя ;)) Ще ти харесат. Чакам да споделиш!

    ОтговорИзтриване
  17. На доста хора им допада... Аз пак се цепя от колектива ;)

    ОтговорИзтриване
  18. Само аз ли не ги харесвам? Пробвала съм едно, наситено червено, може и 01 да е било, може и друго (вече не е у мен и не помня). Ароматът му е приятен, малко ретро - мирише ми на червилата на майка ми от преди години. Но трайността... на моите устни не се задържаше дори час, разтича се, размазва се, трансферира се, дори да съм използвала молив за устни, да съм попила със салфетка и да съм нанесла слой пудра и пак слой червило. Само хубави неща чувам от други блогъри и влогъри за тези червила, но аз не бих купила пак.

    ОтговорИзтриване
  19. Наистина се трансферират :) Което и аз не го одобрявам. Но пък проблем с разтичане не съм забелязала. Матовите от същата серия сякаш са повече мои червила. Тези трите вече не ги притежавам. Имам много подобни на тях и прецених, че няма да ги нося.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!