Перфектен контур с четката Bold Metals на Real Techniques


Когато от Real Techniques оповестиха лансирането на Bold Metals колекцията, аз определено заех контра позиция и не посрещнах добре новината за техният един вид възход в бизнеса. Имам предвид, че тогава в представите ми четките на марката си бяха бюджетни и ги пробвах още в първите години, когато излязоха и набраха популярност. Там е работата, че след множество покупки на четки Real Techniques, аз установих, че те имат няколко наистина невероятни четки, както всеки бранд, обаче като цяло качеството е на кантар. Дори съм им дала определението четки със срок на годност, защото на много от тези, които имах и обожавах качеството им в един момент се промени. Спуквала съм ги от употреба и накрая те се разпаднаха или влакната им се износиха по един странен начин (показвала съм в канала). Просто си личеше как не стават за употреба повече и заминаха към кофата. Негативният опит в него момент ми повлия и си казах, че са се самозабравили без реално да пробвам четките и да мога обективно да кажа, че тези четки не са добри и само носят етикета с високата цена. 
Към днешна дата мога да ви уверя, че съм готова да си взема пак не само още Bold Metals четки, но и да подновя първата си тяхна четка Blush brush плюс небезизвестната Setting brush. Просто така и не им намерих заместител :) 
След обяснението за горчивите ми чувства към бранда и техните продукти е време да преминем на контуриращата четка от Bold Metals линията.
 Самата опаковка на четката не се различава от техните редовни с материалът, от който е изработена дръжката. Приела е различна форма според дизайна на тези четки и в началото наистина си мислех, че получавам същият продукт, като бюджетните им четки. Да, ама щом взех в ръце четката си смених тотално мнението.

Четката се усеща тежка и стабилна. Има дълга заострена в края дръжка, която се усеща по-лека именно в него край и така имате добро разпределяне на тежестта за работа. В розово злато е решена четката. Между другото е перфектен декор за снимки. Просто безспорно изглежда стилно и се усеща луксозно! Като говорим за усещания и самите и косъмчета са супер меки! На този модел конкретно са гъсто сместени и определено мисля, че заедно с материалът, от който е направена и тази гъстота, позволяват на четката да вади завиден пигмент от продуктите. 
Интересно е как успява еднакво добре да работи с кремообразни и пудрени контуриращи формули. Първо я бях харесала за поставянето на кремообразното дуо на Лореал, а по-късно осъзнах, че и с пудри се справя добре.

Дава супер прецизен контур. Същевременно не е прекалено широка главата и, затова ще пасне на всеки тип големина лице. Малко трудно се мие, като например четка за фон дьо тен. Трябва да вложите повече старание в почистването на косъмчетата. Косъм не е паднал от нея обаче.
Взимайки предвид, че нямам негативни отзиви от представянето и, смятам цената на Real Techniques Bold Metals contouring brush за долу-горе оправдана. Все пак бих чакала някоя оферта, за да увелича Bold Metals бройките в моята лична колекция. Познавате ме и от други постове за четки, аз обичам да давам пари за тях. В повечето случаи  с ръка на сърцето мога да кажа, че са се изплатили.

Можете да намерите в: Debenahms (София, България мол), Enzo, Beauty select
Цена: около 45лв

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!