Любими YouTube открития напоследък


Знам, че обичате подобен тип класации. Пост съм правила и преди по темата. Много ми беше трудно за него конкретно да сместя всички хора, които гледам с интерес. Дори се впечатлявам от себе си, че съм успяла да се огранича до 15 човека. Сега обаче е време за една обновена порция от ютубъри, които ме впечатлиха за последните 12 месеца :) Ще са отново чуждестранни. 
Разбирам интересът и въпросите към това кои българи следя, но не искам да им правя подобна класация и да има обидени, сложени оценки и прочие. Приемам ги, като колеги, към които изпитвам голямо уважение към това, което правят. Както и с чуждите, така и с нашите имам фаворити. Няма как да харесвам всеки. Няма как аз да съм харесвана от всички. Всичко е, както в нормалният живот. Кого следя специално от българските блогъри и влогъри сами може да разберете, ако ми срещнете коментраите под видеата им. Аз така правя още от самото създаване на блога ;) И започваме, като това не е класация ;)
Nikkia Joy - това момиче сега набра голяма скорост към краят на 2016-та, но аз я следя още преди да удари 100k subscribers. Честно, наистина е богинята на гримът за мазна кожа. От нея съм научила и също си припомних много трикове да се справя с мазната ми кожа и издръжливостта на гримът. Сега е една от влогърките, които ще имат собствено червило на MAC за тяхната специална колаборация с influencers и ми е малко тъжно, че не живея в Австралия, където ще се продава нейното. 
Mimi Ikonn - най-голямата ми слабост напоследък. Мими е страшно отворена да говори на всякакви теми. Харесва ми стилът и. Определено е отразен във всичко, което прави. Няма да крия, че за мен е от влогърите, чрез чиито видеа, мога да обиколя светът. Също я приемам, като голям пример в по-житейски насочените и видеа, когато споделя опит и философията си за живота. Мисля, че я преоткрих на няколко пъти тази година напълно в точният за мен момент минавайки през своите уроци, затова я приемам, като много близка.
Allana Davison - това момиче пък ми носи такъв заряд с всяко нейно видео. Мисля, че съм увлечена повече по харектерът отколкото вкусът и за гримове и козметика, макар че и в това отношение ми е полезна. Не искам да се изразявам така, но ако ви липсва старата Essie Button и обичате Kathleen Lights, мисля, ще я оцените много. Между другото прави и страхотни влогове. 
TheGrecianSquare - или любимата ни Кристина с Ида. Много си я харесваме и двете ;) Като се започне с акцента, стилът на обличане до гримирането. Малко рядко качва видеа, но винаги и прощавам след всяко ново. Искам тук да вметна, че тя живее в Гърция. Не е много далеч от нас и надявам се някой ден да имам шансът да я срещна на живо.
LilyLikecom - това пък ми е новият любим канал. Постоянно преглеждам от старите влогове на Лили, която е студентка по право с много добър вкус за мода. Мисля, че също е чудесен стимул за младите хора да бъдат амбициозни и надскачат възможностите си, защото тя го прави във всяко отношение според мен. Бях забелязала каналът и, когато бе почти в началото и мисля, че нейната неуморна дейност в Интернет най-накрая даде резултати, а и тя си изгради стил.
Melisa Alatore - пак я следя от преди да набере популярност. Тази година станах свидетел на доста израствания :) Спомням се, че бях впечатлена от качеството и професионализмът в каналът и. Мелиса обработва страхотно видеата си! Винаги научавам нещо полезно в гримирането чрез нея, защото е професионален гримьорр а това е все по-голяма рядкост в днешният YouTube. Освен това е голяма красавица! 
Bea Jonite / Chanelegance - ама много ми харесва, че имам все по-пъстър подбор на влогъри от към националности. Беа е от Латвия. За мен е с необикновенo мислене в много насоки. Особено лятното и пътешествие ми даде много хляб за размисъл. Хареса ми, че в тези влогове беше естествена. Показа едно младо момиче, което понякога взима грешния решения, но от точно тези грешки се учи. Пак едно мое голямо вдъхновение за качество на видеа и мода :)

Това са момичетата. Надявам се да съм ви заинтригувала с поне една от тях, защото в много моменти са ми били главно вдъхновение за видеа и са повлияли много на мисленето ми :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!