Hot or Not: Продуктите на Aura от тяхната Geisha колекция


Почти редовно водя рубриката Hot or Not в канала и сега реших да я прехвърля за малко в блога, тъй като любимите ми Aura ме зарадваха с продуктите от лимитираната си колекция Geisha ( Гейша).
Първоначално си мислех да е "Топ 3 продукта от колекцията Geisha". После обаче установих, че нося главно два продукта от нея, което означава, че класацията ми е по-малка. Както в последното ми видео с любимци, надявам се сред моите позитивни и негативни отзиви да намерите своите продукти ;)
Започвам с продуктът, с който си създадох Love-Hate relationship :D Очната линия с гел формула бе едно от първите неща, които отворих. Допадна ми, че към нея има и четка. Въобще по външен вид и презентация не отстъпва по нищо на останалите в дрогерията.
Четката си има и капачка, която аз изгубих при първите ползвания, защото е от прозрачна пластмаса. Не е от значение за мен дали я имам, или нямам. При всеки случай с четката са се справили добре и ще си я пазя плюс ползвам с удоволствие.
На практика очната линия е малко разочарование. Работи се лесно с консистенцията. Не знам дали умишлено е решена да е малко по-течна и водниста. Мисля, това е факторът каращ я да не е с интензивен цвят. Колкото и да повтарям с нея, наситено черно не виждам.
От друга страна е супер трайна и не се размазва върху сенки!
Цена: 19, 49 лв
Ружът от друга страна е със завидна пигментация и с много интересен дизайн включващ три опции от цветове. Може да избирате между розово, лилаво и цикламено.
Признавам си откровено... Вече не залитам по свръх пигментираните ружове. Тази година повече се радвам на такива, които по-слабо оставят цвят, защото винаги мога да наслагвам и да не прекалявам.
С този, колкото и пъти да нанасям и каквито и четки да ползвам резултатът е доста крещящ. Може би, ако беше една идея по-малко силен от към цвят бих го носила повече, понеже е траен :)
Цена: 19, 49 лв
Вече преминаваме към любимите ми продукти от колекцията.

Матиращата прозрачна пудра е буквално пресованият вариант на Shine Killer-а отново на Aura. Прилича си доста по външен вид с ружа. Одобрявам колко компактни са пудриерите. Пластмасата е стабилна и се затварят здраво.
Пудрата е матираща и сега не я поставям много на лицето, защото нямам нужда от толкова силна фиксация, но лятото ще е навсякъде с мен :)
Не знам защо са и добавили аромат и не е нещо, което ми допадна.
Цена: 14, 49 лв
И течното червило не се оказа с непозната формула. Вече сте чували много за любимият ми нюанс от редовната им серия, а именно Ring a bell. Geisha серията е разделена на две да речем разновидности при цветните продукти. Моят руж и червило са от Moiko или по-розовите ми се паднаха на мен ;) Сестра ми си е закупила Monoke, което е за мен добро червено, като цвят.
Moiko е много красив сливов цвят! Нося го доста често. С формулата нещата са същите, както казах. Пак супер течна и лека консистенция. Изсъхва по-бавно и сякаш с този по-тъмен нюанс трябва да се старая повече, за да не изглеждат слоевете странно. Май бих ви препоръчала да се придържате към по-неутралните предложения на Aura в тази категория.
Трайно е и не е от най-изсушаващите и впиващи се в устните матови течни червила.
Цена: 10, 59 лв
Ами това е моето мнение на кратко за колекцията Geisha. Очаквам с нетърпение и другите предложения на марката, защото определено за мен си остава едно от откритията за 2016-та година :)
Тук съм с ружът и червилото.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!