Една марка, два продукта: Да опитам и аз Bath&Body Works

Има една марка, която от скоро започна да набира скорост и у нас. Предполагам голяма част от вас са чували за Bath&Body Works. Тъй като и на мен са ми интересни, реших на скоро да се сдобия с две неща от огромният им асортимент от различни аромати и продукти. Пак подминах популярните им свещи, но мисля да го поправя със следващият ми избор от тях 😊. Отворена съм към препоръки от вас, които винаги може да ми оставите, като коментар.
Избрах да опитам лосионите им за тяло, тъй като моя близка приятелка ги похвали. Тя си беше закупила абсолютно същият лосион за тяло, за който ще пиша днес. Когато тя ми похвали аромата, отворих сайта на марката и се оказа, че Warm Vanilla Sugar е една от най-често купуваните им линии. Обичам да опитвам хвалени неща, затова не се чудих дълго на лосиона.

Знаете колко луда съм по маслата на The Body Shop. Пак по препоръка на същата ми приятелка опитах крема за тяло на L'erbolario  и бях доволна и впечатлена от трайността на аромата върху кожата. Това е нещо, което наистина ценя при подобни продукти, като не забравяме и хидратацията.

Започвам с опаковката. Определено е нещо невиждано често от мен. Шишето е стабилно и изработено от твърда пластмаса. Има го и любимият ми механизъм с натискането от едната страна, за да се повдигне отвора, през който продукта излиза. До сега само при душ гелове и шампоани съм го срещала. Любим ми е!

Бих описала Warm Vanilla Sugar, като ванилия с доста изявена нотка и на рози. Просто ги улавям всеки път, когато нанеса продукта на кожата. Още не съм се сетила на кой аромат в миналото ми наподобява Warm Vanilla Sugar. Нещо познато е, защото буди у мен спомени 😊.
Супер бързо попива! Ако например бързате да излезете и да вземете душ преди това, няма да ви създаде неудобство да го чакате да попие. И говорейки за трайни продукти, този влиза в моят топ 3. Усеща се продължително време след нанасяне, остава по дрехи... Като цяло супер траен продукт и определено пак бих си взела от лосионите на Bath&Body Works щом свърши :)
За вторият ми избор ще съм по кратка. Той също е вдъхновен от приятелска препоръка. Избрах си от дезинфектантите за ръце на Bath&Body Works. Нещо, което със сигурност ще ми влезе в употреба. Освен това у нас не намирам голям избор на подобни продукти, а вариантите на Bath&Body Works са с наистина изкушаващи аромати. Пак търсих нещо много харесвано от хората в сайта им ;дд 

Обожавам лимоненият аромат и също вкус, затова се спрях на Lemon Butter Cream линията. Тук ще съм кратка относно действието на продукта. При подобни дезинфектанти за ръце е важно те да изсушават минимално. След този не усещам ръцете си лепкави или стегнати, както ми се е случвало с други. А, лимонената нотка се развива доста интересно при нанасяне. Първо се усеща много сладък лимон, като в сладкиш, след това преминава в свеж току-що изстискан лимон. Пак доста дълго се задържа аромата. Аз съм доволна!

С Bath&Body Works очаквах пак хвалбите на хората да се разбият тотално след тест на няколко продукта, но цялостно съм впечатлена и от двете неща, които си харесах за първа проба. 

Може да намерите нещата им на официалната им Facebook страница или на Enzo.bg.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!