Beauty Tool перфектният двойник на Beauty Blender Original

От скоро се опитвам да намеря двойник на най-обичаната гъбичка, откакто е излязла на пазара. Не вярвам много в копия, дубликати, сходни версии и т.н. Мисля, че аз главно си зададох цел да оправдая известността на Beauty Blender Original, която със сигурност не е случайна.

И така съдбата доведе в ръцете ми гъбичката Beauty Tool. Не бях очарована от външният вид, който напълно наподобява Beauty Blender Original, но пък цялостната презентация на опаковката му е в пъти по-добра от на скъпият му събрат. Има го и личното послание, което определено ме наведе на мисълта, че хората продаващи го, влагат старание и труд в отношението си с клиентите и продуктите.
Гъбичката Beauty Tool има няколко разлики и много прилики с прочутият Beauty Blender Original. В началото на това ревю сравнение наблегнах на сходният външен вид. Надявам се не сте решили, че цветът му е по-тъмен. Просто на фотосесията Beauty Blender-ът ми беше преди изхвърляне или в края на дните си, когато вече се е обезцветил от употреба. Иначе цветът им си е идентичен. Може да видите Beauty Blender-ът ми от миналата година, където за ревюто е сниман напълно неупотребяван.
Колкото до яйцевидната им форма и там има леки разминавания. Просто върхът на Beauty Blender-а е заоблен. Всъщност първият ми бе заострен. Явно си сменят дизайна. Не знам има ли разлика, че вторият си го закупих от Испанската Сефора. 
Също така Beauty Tool е по-тумбест или средната му част е по-широка.
Когато ги стисна, двете гъбички се усещат еднакво пластични. Beauty Tool-ът има и скокливостта на блендера. Направо е попадение на фона другите изпробвани гъбички от мен и цената на Beauty Blender Original.
Единствено не ми допадна как в началото отделяше цвят при миенето. Това и с оригиналът се случва. По-умерено обаче. 
Почиства се лесно. Досущ, както Beauty Blender Original :))
Вече масово марките се борят да измислят своя версия или гъбичка и от това море на Beauty Blender-ни имитации аз горещо препоръчвам тази :)

Между другото, бях супер щастлива, когато получих съобщенията и коментарите на тези от вас, които след видеото са си поръчали Beauty Tool. Това е моята награда след всяко видео - да съм полезна със съвет! 
В бъдеще имам да ви покажа още няколко сполучливи артикула от тази страница във фейсбук, като MakeUp Eraser-a например ;)

Цена: 9, 90лв
Можете да намерите: на Facebook страничката на Beauty Tool

*PR Samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!