Коледни подаръци | моите идеи

Май нещо и аз преминах на Коледна вълна 😇🎄🎅 Вероятно покрай краткото ми пътуване към София ви се е сторило, че съм забравила социалните мрежи. Точно обратното е! Сега съм много заредена с позитивна енергия и искам да я предам и на вас. Освен това София някак ми донесе повече Коледно настроение от любимата ми Варна и тъй като обичам, когато седна да пиша да съм наистина вдъхновена.. чак сега му дойде редът на този пост. 
Чуждите влогърки още от ноември заливаха в Интернет с идеи за подаръци, но честно да ви кажа при мен това винаги се случва в последният момент и съм сигурна, че не съм сама в това.
Днес начинанието ми е да ви споделя основно подаръци в категория грим и мода. Едва ли изненадвам с изборът. Все пак момичетата ни влекат такива неща и надявам се за следващата година да имам идеи за други категории 😊
ПАЛИТРА СЕНКИ ЗА ОЧИ
Каквато и да е палитра според мен би впечатлила не само жените с голям интерес към грима. Сигурна съм, че всяка една дама оценява, когато има събрано на едно място цветове, с които да си поиграе, когато и се твори или просто за гримът, който е намислила. От палитри вече изобилства пазарът. 
У нас много добре са се постарали веригите да заредят почти всички Коледни палитри. Този тип са по принцип лимитирани. Не толерирам много тази практика. Факт е обаче, че лимитките носят едно по-специално послание и ви насърчавам, ако ви попаднат наистина да се замислите кого бихте могли да зарадвате с палитра ;)
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ
Да, малко противоречив избор от гледна точка на това, че всяка кожа е различна. Този подарък забелязвам често се подарява на по-възрастни дами. Признавам за поредна година подарявам такъв подарък на майка си, защото я познавам и знам сама няма да направи покупката на например - Estee Lauder Revitalizing Supreme +*. Между другото този балсам за кожа се води подходящ за всеки тип и има наистина една уникална консистенция с перлен блясък, която попива бързо в кожата. Майка ми може да потвърди. Също бих добавила, че е добър продукт за под грим, защото не прави лицето лъщящо, а леко озарява.
Та да се върнем на кремовете. Да, аз харесвам тази идея. Както с палитрите и тук предложенията са много. Понякога дори в празничен комплект. Clarins, Clinique и Estee Lauder съм забелязала, че пускат наистина заслужаващи си от високият клас.

ПАРФЮМ
Да, ви призная честно... Лично аз гледайки от практичната, а е толкова колекционерска страна на нещата, винаги се радвам на един парфюм. Някак класически и луксозен подарък е. Пак оглеждайте се за добри подаръчни комплекти и в тази категория. 
Също не забравяйте да проучите предпочитанията на този, който ще зарадвате с парфюм. Ако не успеете, просто попитайте консултантките за най-често избираните аромати или най-новите. 
ЧАСОВНИК 
Преминавам бавно и славно към нещата в категория мода. Много често аз и приятелки мрънкаме колко скъпи са аксесоарите. Те обаче са малкият елемент в една комбинация, който завършва цялостният вид, според мен. Не можем без тях. Затова и двете ми предложения са в тази категория.
Пак от личният си опит определям часовникът, като по-сполучлив избор за подарък. Не знам за вас, но в моето семейство един хубав часовник се подарява за повод, като например Коледа. Признавам моите часовници през годините са били само подаръци и затова нямаше как да не се сетя да ги включа в Коледните подаръчни идеи.
Този на снимката имам от скоро. На английската марка Daniel Wellinghton* е. Отличава се със супер изчистеният си дизайн. Към него може да поръчате и фина гривна. Разгледайте сайта им. Има интересни аксесоари. А, решите ли се на поръчка, може да използвате код MURFEISHUN за -15% от покупката ви.
ЧАНТА
Бих добавила и обувки. За тях пак ще са ви нужни проучвания и познавате ме аз съм влюбена в чантите. За точно тези празници бих ви препоръчала да подарите някоя подходяща за излизане навън или парти. Която носи духът на празника. Сега на мода е кадифето и от Parfois предлагат един страхотен модел в няколко цвята, този на снимката.

Това са моите предложения. Водих се главно от моят вкус и предпочитания, защото понякога избирайки за друг си задавам въпросът: "А, какво аз бих харесала?"😇

*PR Samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!