Контурираща четка от Catrice [ревю]

В последно време се завъртях около щандовете на няколко бюджетни марки и по-конкретно разглеждах четките им. Когато Catrice заредиха своята Contouring brush или четка за контур от скосеният тип, аз не мислих много и я закупих. Освен това от години им зяпам четките и се чудя, та мая до такава степен, че още не съм си купила. Просто с четките съм взискателна. Вярвам в инвестирането на пари в тях, затова и рядко се сдобивам с нещо бюджетно. Личният ми опит показва, че в тази категория инвестициите се изплащат с времето и са заслужени.
Дръжката на тази четка не е особено дълга. Не харесвам това и при четките си Zoeva. Колкото по дълга е, толкова по-малко натиск ще окажете. Вярвам, че с четките се работи нежно и усилие не е нужно да прилагате, каквото правех аз в началните си опити с четки. И да, предпочитам дълги дръжки, но винаги мога да се примиря, ако четката се представя добре въпреки този да речем недостатък.

Косъмчетата са много гъсто разположени. Не знам само при мен ли се случва, но напълно да отмия продукта насъбрал се в нея.. не успявам :( Сапунисвам и добре масажирам продукт  в косъмчетата, но пак не излиза всичко и си седи в центъра тъмна.

Сега започнах да използвам повече друга четка за контур и с нея ми е по-комфортно, отколкото с контурираща четка от Catrice. На Catrice ми идва твърда. Единствено за носа ми допада колко е прецизна. Само дето не си контурирам носа ежедневно. Като се случи, ще я ползвам, но като цяло ме разочарова тази четка. Може и да е от вида и. Такива четки за контур са предназначени за работа с кремообразни продукти. С прахообразни си направих експеримента да я опитам и беше тотална катастрофа.
Според мен, ако сте изпуснали точно този лимитиран продукт на марката, няма за какво да съжалявате.

Цена: 11,59 лв
Може да намерите в: дрогерии Лили 

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!