La Roche-Posay #СвободниОтАкне | Моите три избора от линията Effaclar


 Както вече сте разбрали от Facebook, Instagram, а може би и YouTube, La Roche-Posay и аз обединихме сили около една много хубава кампания. Темата е мазната и проблематична кожа и вероятно до края на месеца ще ви засипваме с хаштага #СвободниОтАкне, който ясно показва целта ни да сме максимално полезни на всички от вас, които имат проблеми с кожата.

Effaclar е името на серията, от която аз съм използвала най-много продукти до момента от La Roche-Posay и това не е случайно, тъй като нямам перфектна кожа и виждам наистина добри резултати от точно тези продукти.
В канала направих ревю на два от продуктите участващи в този пост. Запазих си правото да съм по-интересна, като не включих третият във видеото, за да може този пост да включва нещо различно и неразказано от мен ;)
 Започвам с Новия или La Roche-Posay Effaclar DUO (+) Unifiant. Това е тонираната версия на първият ми любим крем на бранда, който опитах още преди години, когато формулата му беше по-различна. Продължавам да го харесвам под всичките му форми.
Тази версия се различава с цвета, който е допълнение към действието на крема. Предлага се в два нюанса, като аз имам светлият и съм доволна как стои на моята много бяла кожа. Слива се добре с моя естествен цвят и прикрива, според мен, достатъчно за ежедневието, като аз не пропускам да сложа коректор на проблемните места.
Доволна съм и от трайността, като препоръчвам да сложите пудра, която да го запечата понеже стои лъскаво на кожата нанесен самостоятелно.
Определено кожата ми диша повече, откакто го нося повече вместо фон дьо тен. Отдавна съм се убедила в това, че матира кожата и ми помага с белезите. Сега имам шанса да го нося по-усилено през деня благодарение на цвета, който прикрива. Наистина добре сте се досетили La Roche-Posay! Пълно ревю за продукта може да прочетете тук.
От години се каня да опитам измивния гел  Effaclar. Сега съжалявам, че съм го подминавала толкова дълго, защото ми хареса от първото измиване. Много е нежен към кожата, чак ми е нереално колко бързо го харесах, в предвид колко много други съм опитвала все за мазна кожа, които ми пресушаваха и предизвикваха раздразнение. 
Добре измива кожата и го използвам всеки ден от близо месец. Радвам се, че разполагам с 200мл продукт и тъй като малко стига за много, мисля че доста дълго ще го използвам.
 Ето го и Скрития продукт :) Във видеото не показах единствено Effaclar A.I., който всъщност представлява една много малка тубичка. Вътре е поместен крема, който е от онзи тип спешни продукти, които може да използвате, когато някоя голяма пъпка ви е изненадала. В началото подходих с много предубеждения към този продукт. Реших да го отворя, когато го видях във видео на любима моя влогърка.
Като цяло наистина много мъничко количество е нужно за намазването на повърхността на някоя пъпка. Самото кремче е бяло на цвят и засъхва бързо върху напастта. Става като някакъв предпазен слой, който бавно попива в кожата. Най-удобно е да се нанася вечер. Тъкмо кожата няма да е подложена на ежедневните дразнители. Не ми пречи и сутрин да го нанасям. Само трябва да го изчакам да изсъхне добре. Не пречи на последващите продукти по никакъв начин. Например без проблем си нанасям грима.

До колко лекува пъпките? Смятам, че ги неутрализира веднага. Имаше някои, които излекува супер бързо на лицето ми с впечатляваща бързина. Тези, които се водят подкожни по-бавно ги лекува, но пак виждам ефект и помага много. Определено ще продължавам да го използвам всеки път, когато ми потрябва.
 Не забравяйте да попитате за специалните брошури в аптеките и по този начин изпробвате много от продуктите Effaclar.


*Продуктите са ми предоставени за проба и тест от марката.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!