Една марка, два продукта: Urban Decay &Naked Skin Weightless concealer

Още през юли тази година си направих една Urban Decay-ска поръчка от любимият feelunique, от който май вече по-рядко ще правя поръчки, тъй като са си вдигнали сумата за безплатна поръчка от 10 паунда на 30. Жалко! По принцип са много бързи и точни. Често ми се случваше да си купувам само един артикул от сайта, понеже нещата идват бързо, както споменах и общо взето всяка онлайн поръчка от тях ми е била много успешна.

Да се върнем на продуктите от този пост. Мини пазара с продукти на Urban Decay се състоеше от спреят им за лице All Nighter и коректорът NAKED Weightless concealer в цвят Fair Neutral.
Луда бях по версията De-Slick на тези спрейове от марката и реших да рискувам и купя голяма разфасовка от All Nighter, защото той се води по-лек от De-Slick. За тези от вас, които не са запознати с тези продукти и не са хванали пост манията ми тръбяща колко невероятен е De-Slick ;д ще поясня, че Urban Decay предлагат три версии фиксиращи спрейове за лице: All Nighter, Chill и De-Slick. Разликата в тях е в фиксацията им, която е съобразена с типа кожа, като например Chill за суха, De-Slick за мазна и All Nighter спада по скоро в средна категория и по-подходящ за почти всеки ;)
Също така на половината цена на големият може да си закупите малък размер бутилка спрей. Аз направих така първият път. В предвид, че ми хареса много и за едната проба ми излезе солен, реших този път да не рискувам. От опит голямата бутилка ми стига за много повече време и помпичката и опира до дъното на бутилката, докато с минито не е така. 
Дали ми хареса All Nighter и как ми понесе, различава ли се от De-slick? С две ръце препоръчвам и тази версия, ако сте с комбинирана кожа, като мен. По принцип продукта си е силен и има алкохол в състава си. Ежедневно си позволявам да го използвам, когато е лято и ми е продукта за специални поводи, когато искам грима ми да остане почти непокътнат цял ден. Просто наистина контролира омазняването при мен. Резултатите на моята кожа са невероятни!
Тук е момента да поясня и как се използва. Ако искате да получите пълното действие на спрея е добре да сложите преди грима си на чиста кожа от него. При мен това е дори най-обилното напръскване сравнено със задължителното след грима. Научих се да на пръскам по схемата на съдържанието - веднъж на кръст и после кръг около лицето. Аз покривам всяка част на лицето според това, което усещам. Пръскам от добро разстояние, защото пръскайки по-близо до лицето ми прави лъскав филм, който не изчезва и дава обратният ефект на това, което искам от него.
All Nighter е по-лек от De-slick и сега през зимата ще си го използвам без притеснения, защото De-slick страшно много ми пресушаваше тогава и ме устройваше главно лятото. Мисля, че като цяло за напред бих купувала само All Nighter. Бутилката стига за наистина дълго време все пак и  в такъв случай искам нещо универсално за всеки сезон.
Пазя си черновата със снимките за този пост от много дълго време поради изключително колебливото ми мнение за Naked Skin Weightless concealer. На приливи и отливи съм по отношение на любовта ми с него, даже не съм убедена, че като цяло този продукт е моят.
Частта с избирането на цвят беше трудна, понеже купувах онлайн. Избрах си Fair Neutral, тъй като се бях пренаситила от гледането на точно този цвят върху всички по-светли влогърки, които следвам. Пак ще подчертая, че аз съм супер светъл човек. Ако има чисто бял цвят фон дьо тен за лице, голяма е вероятността да ми пасне. Това в кръга на шегата и не съвсем. Сериозно наблягам на този факт, защото честичко избирам цвят по чужди мнения и често най-бялото седи тъмно върху моята кожа и въобще не пасва. Не искам да ви подлъжа в това отношение.
Е, цвета е голямо попадение за мен! Много светъл, наистина неутрален, като тон и "О, чудо!" изпъква на моята кожа. Тоест достатъчно е светъл за просветляващ ефект под очите ми. 
Както името подсказва този коректор, е много лек и въобще не се усеща на лицето. Консистенцията му е по-водниста от това, на което съм свикнала. Въпреки това, прикрива много добре. За мен си има средна покривност. Иска ми се да е пълна, като на MAC Pro-Longwear, но уви чак толкова силна не му е тази страна.
Опаковката му не е от най-хигиеничните, защото е като на гланц за устни в апликатор. Този апликатор обаче улавя завидно количество. На мен ми стига за цялото лице, което при мен обобщава следното: зоната под очите и проблеми, като видими петънца и червенини от пъпчици. Апликаторът на Naked Skin Weightless concealer е плосък и издължен. Доста е подвижен, така че не изглежда сякаш не са обмислили външният вид на продукта.
Този коректор е на място до края на деня, когато е запечатан с пудра. Без пудра не знам как се държи, защото не съм го носила така. 
Това, което ме кара да се съмнявам в това колко ми харесва е, че съхне бързо и покривноста. Признавам за последното може и да посвикна, а и на мен не ми е нужна великата покривност на MAC. Просто свикнах с неговият ефект уау и се пристрастих. Май и консистенцията му повече ми пасваше.
Преимуществото и на двата е, че нямат отблясъци и са си буквално мат. Затова и макар и течни, стават за скриване на всичко по лицето. Разбира се, тук роля играе и добре подбраният цвят.
Препоръчвам ви да нанасяте на зоната за прикриване от Naked Skin Weightless и преди да преминете на следващата да прелеете. Просто изсъхне ли е почти бетон!

Това е моето мнение за двата продукта, които можете да намерите тук. Интересно ще ми е да чуя друг какво мисли за тях, ако ги е пробвал :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!