Най-използвани продукти за устни за лято 2016 с Ида

Колкото и вкуса да ми се мени през годините, все още съм фен на продуктите за устни. Затова веднага щом Ида ми предложи да покажа любимците си напоследък, моментално се съгласих. Надникнете и в нейният блог, за да прочетете още по темата!
Имам пост от преди две лета на същата тема. Той е правен заедно с любимата ми Меги и го споменавам, понеже сериозно са се променили вкусовите ми предпочитания това лято.
В момента се наслаждавам на неутрални цветове все в розовата гама. Харесват ми и лилавеещите нюанси. А, ето ги и моите фаворити:
KIKO се превърна в моя любима марка много бързо. Още от януари използвам техните червила, като не очаквах, че Velvet mat satin #602 ще се задържи и до ден днешен, като моето go to червило. Все още го намирам за едно от най-комфортните ми матови червила. Освен това не е супер плътно и често го комбинирам с различни моливи за устни.
Не мога да нося само червила без да се погрижа малко за устните си, а и напоследък нещо са по-сухи от нормалното. Преди също съм имала балсами със защитен фактор, но май в такива крайни положения се присетих за това колко е важно да пазим и кожата на устните от слънцето.
От много отдавна заглеждам продуктите на Piz Buin. Ида е другият виновник много да исках да ги опитам. След като слънцезащитният флуид се оказа много добър си взех и техният балсам под формата на стик. Много е лек, не е прекалено мазен, попива бързо и ухае приятно. Страхотно допълнение към чантата ми е ;)
Е, как бих пропуснала да включа поне един молив за устни. Обожавам всичките на KIKO, за които писах в този пост. Няма да крия, че ще са ми годишен любимец.
От трите най-много нося автоматичният под номер 311. Пепеляво розово, което пасва на почти всяко мое неутрално червило. С първият продукт в този пост са страхотен тандем.
Мисля, че това червило заслужава отделно ревю, но все отлагам. И все пак вдигнах много шум около цвета Ring a bell на AURA. Това лято ще запомня именно с този цвят. Не знам какво да допълня освен... Това е любимото ми матово неутрално червило, което е течно и от дрогерията!
Някой от вас спомня ли си колко много се чудех на MAC Mehr? Мда, времето и на тази покупка дойде. Аз си знаех, че ще е сполучлива. Много си го нося макар и да не му личи. Имам някакъв късмет с цветовете си на MAC. Всичките са много икономични.
Жалкото е, че напълно идентичният му бюджетен двойник вече не се произвежда. От него ми започна любовта към този цвят.
Напълно в стила си от преди още си падам по Fuchsia цвета. И то малко по-лилавата му страна. Осмислях да купя пак YSL #19, но тъй като го няма по нашите магазини, което за мен е странно, понеже онлайн го намирам. Та, реших щом ще е онлайн покупката да заложа на нещо по-ново от него и най-сетне да опитам NARS Audacious червилата. 
Моето е с името Angela и не мога да повярвам колко е комфотно това червило. Почти бях убедена, че ще ми хареса, обаче пак се впечатлих и от цвета и формулата. Ревю ще направя много скоро :)
Единствено ми остана да спомена NUXE Bio Beauty, но пък този балсам с цвят си има цяло отделно ревю в блога. А, ето и цветовете на моята ръка:
Надявам се да сме ви зарадвали аз и Ида с този тип публикация. Ще се радвам да ми споделите в коментарите вашите любими продукти за устни в момента :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!