Ново: Първи впечатления от Bodyography [ревю]

Обожавам да опитвам нови марки на пазара. Просто имам чувството, че се превръщам в откривател, когато нещо не е хвалено или широко разпространено. 
Когато от Bodyography се свързаха с мен с предложението да опитам тяхната козметика, веднага приех. Не може да се каже също, че и често бивам привлечена от нещо ново. Трябва да ми бъде възбуден интереса от представянето на самата марка. 
Bodyography  не са типичният професионален бранд за грим. Те използват максимално най-чисти съставки за продуктите си и изповядват философията, че грима трябва да е комфортен за нас. Също не тестват върху животни, което знам, че е голям фактор за част от вас при избора на продукти.
Цена: 24,90 лв
Първото, което отворих бе очната линия. Независимо, че имам две в момента, които си използвам с удоволствие. Е, познайте.. ;д Тази също се вписа във фаворитите ми за момента. Няма да задълбочавам върху това как изглежда, защото си е стандартна опаковка за очни линии тип маркер или писалка. Само ще наблегна на писеца, който е много тънък и не особено издължен сравнено с всичко до момента, което съм опитала. Пластичността му е добра! Чертае добре супер тънки линии, което аз винаги търся в подобен продукт.
Впечатляващото в него е колко трудно се сваля с продукт за сваляне на грим. Доста трудно се справям особено в зоната близо до миглите. По-упорита очна линия не съм срещала. Това е и плюс и минус за мен. Определено говори колко е трайна с това трудно отстраняване.
Не ми е раздразнила нито един път очите въпреки това.
Цена: 32,90 лв
Червилото е поредното червено в колекцията ми. Малко по-доматено ми идва, като тон. Но забравих да спомена, че това е двоен продукт. От едната страна седи течното червило с матов финиш, а от другата е гланца, който може да промени финиша на продукта.
Самото течно червило ухае уникално! Прилича ми на ванилия, но много силна ванилия. Сякаш леко опушена. Много интересна миризма. По принцип трудно се впечатлявам, но това червило си го душа винаги, като го отворя. Малка радост за сетивата!
Текстурата и на двете части е различна, разбира се. Консистенцията на глоса е по-гъста и лепкава. Нанесен не устните обаче не ми прави впечатление на много лепкав продукт. Даже много ми харесва самият гланц. Май заради омекотяващото му действие.
без гланца
Червената част е по-течна. Все пак това не означава, че се разтича досадно, а някак го очаквах с такъв тим конситенция. За съжаление самото червило не изсъхва моментално. Хич не ми харесва и че оставя отпечатъци. Аз съм писала и преди моите изисквания към течните червила. С този продукт просто не се изпълниха, което не означава, че е лош. Даже си е доста трайно червилото, ако не се хапва и пие често. Май повече му харесвам гланцовата част.
със гланца

Ами това ми е мнението за двата продукта на Bodyography, чийто асортимент за сега срещам само в сайта на "Златна рибка". 

*PR Samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!