Benefit Rollerlash [ревю]

Неочаквано за мен Benefit се превръща в една от най-любимите ми марки. Неотдавна започнах с тестването на техни малко размерни продукти покрай колетите от Шотландия. После самата аз се сдобих с още техни миниатюри и да не забравяме любимия ми бронзант за лятото - тяхната Hoola. 

Спиралата им Rollerlash е интересен за мен продукт, откакто я пуснаха на пазара миналата година. Тя увеличи броя на тези продукти предлагани от марката от две на три. Нека припомня, че на мен всеизвестната им They're real! много ми допадна. Четката е по-твърда, но при мен правеше страхотни миглите. BAD Gal Lash пък ми дойде твърде натурална и я подарих. Като цяло Benefit си бяха изградили добра репутация за мен със спиралите си.
Отлагах купуването на Benefit Rollerlash поради няколко причини:

а) много ми приличаше четката и на друг мой фаворит - тази спирала
б) вече бях опитала другият и конкурент - Too faced Better than SEX
в) цената и не е в диапазона, който аз бих давала редовно за спирала

Ето, че към есента тази година най-накрая си взех малък размер от нея, а и отделно я получих ден след това, като подарък от английско списание. Благодаря ти, Деси <3
За мое огромно съжаление на критичната ми душа имам само една забележка към тази спирала и това е цената. От всичко останало съм напълно доволна. На всичко отгоре се оказа почти двойник на Мейбълинската.
Още от първото нанасяне ми хареса. Четката е много удобна и зъбците винаги разделят добре миглите ми без сплъстяване. Между другото не знам как, но абсолютно винаги продукта на миглите ми нанесен от тази спирала не е много. Дори и когато наслагвам пластове. Освен това е първата силиконова четка, с която ми харесва техниката със зиг-заговите движения за нанасяне. Разделям си до безкрай ;д

Също така не се е размазвала и разтичала. Много комфортно се чувствам спрямо консистенцията! 

Най-изненадващото за мен... С уговорката, че аз все пак имам леко извити естествено мигли. Да, тази спирала повдига или извива миглите много успешно без намесата на извивачка. Ефекта се задържа продължително :)

Ако сте хвърлили око на Benefit Rollerlash, аз горещо ви в препоръчвам.

Цена: 5oлв
Количество: 8,5g
Можете да намерите в: Sephora Paradise и The mall

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!