Една марка, два продукта: L'oreal Contour kit&Brow gel

Не мога да повярвам колко много са задобрели дрогерийните марки през последните години. Май това ще да е причината следващите ми ревюта да са за този клас гримове. Наслаждавам се на няколко бюджетни попадения и е време да се разпиша за тях ;)
Започвам с любимият ми гел за вежди, който в момента е номер едно за мен. След многото бройки, които изхабих от този на Catrice, беше време да премина на нещо ново. Имам още нещо да вметна относно новостите. Най-накрая от Лореал пуснаха и у нас гела им за вежди само, че в един друг вариант с молив на върха. (Не е този на снимките обаче.) 
Все пак моите адмирации, че най-накрая се отчетоха с този продукт, и вече може да поспрем с мрънкането.
Избирайки си да купя пак Brow artist PLUMPER-а, попаднах на сребристата опаковка и този път си казах, че ще взема нея. Няма никаква разлика в продукта с черната. Цветът си е абсолютно същият.
Тъй като за този продукт има ревю само ще отбележа, че в началото определено е по-течен и оцветява веждите с няколко движения. На по-късен етап пак се справя добре, но е нужно да си поиграете повече и сякаш няма свършване. Доста време ползвах първата опаковка и понеже бе в окаяно състояние си казах, че е време да обновя продукта. 
Със сигурност ще ми е любимец за годината!
Количество: 7 мл.
Цена: 11,50 лв
Можете да намерите в: Enzo.bg
 От известно време все си мисля, че ми липсва нещо за да имам пълно снаряжение за контуриране ;дд Палитрата на Kat Von D ми предоставя големи възможности, но цветовете са под класическата форма - пудра. Признавам, че преди нея обмислях кремообразната на Anastasia Beverly Hills и все не намирах причина да имам нещо толкова голямо за начало. Ако ми познавате вкуса, знаете винаги почвам с малко и после, ако интереса ми се задържи надграждам. 
И така малката палитра за контур на Лореал получи доста похвали това лято. Имам някакво предчувствие, че марката е в разцвета си през 2016-та. Дано получим достъпа до всичките невероятни техни продукти, които пуснаха през почти отиващата си година.
 А, да, за палитрата ;) Тя е съставена от два цвятя - един за контур и един за просветляване. Двата са изцяло матови и нямат добавени блестящи частици. Дори хайлайтъра, който за съжаление е цвета, който куца в палитрата според мен. Доста често срещано явление при подобни дуо-та по това, което виждам и при други формули и марки.
Контура обаче е фантастичен. Бързо се разнася и стои естествено, което е присъщо на повечето кремообразни продукти.
 Цвета също е много мой. Нещо средно е между бронзант и пепеляв контур. Обикновено го нанасям с четка и напластявам, колкото ми  е нужно за по-интензивен цвят. В инетерес на истината по-малко опушвам продукта и повече напластява. Просто много бързо се получава плавната преливка. Много ми допада за всеки ден. Ако съм в настроение добавям и пудрен контур да запечата или просто си минавам, както обикновено с пудрата. А, да.. не се контурирам с този продукт след нея, а преди заради формулата му ;)



Количество: 2x5 гр.
Цена: 25 лв
Можете да намерите в: дрогериите и Enzo.bg


Скоро ще пиша в блога и за двете четки показващи се на снимките ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!