LUSH Cup O'Coffee маска [ревю]

Хич не обичам след пътувания да съживявам кожата си. Не знам дали сте от тези хора, на които подобни промени не им се отразяват добре на кожата, но за последната година открих, че аз съм от тях. Сменя ли климата... Не минавам без някоя пъпка, супер суха кожа и прибера ли се вкъщи се заемам със заличаването на щетите. Реших да напиша ревю на маската, която много харесвам напоследък понеже е 2 в 1 и ми спестява използването на няколко продукта. След дълъг път ми е винаги спасение.
Това е маската Cup O'Coffee на LUSH. Поредната тяхна маска, която ми допада. Тази ме спечели с аромата на кафе. Присъствието на съставката прави продукта и идеален ексфолиант.
 На практика полагам щедър пласт на лицето си от LUSH Cup O'Coffee. После изчаквам около 10 минути да престои и отмивам с масажни движения. После почти нищо не слагам на лицето си, защото кожата на допир е супер мека и не искам да развалям ефекта след маската.
Нека споделя малка тайна, че понякога намирам слагането на маски за доста мръсен ритуал. В такъв смисъл, че цапат. Доста често си нанасям маска преди душ и докато сапунисвам тялото и т.н, седя с маската. Тази ми е любимец в момента за под душа ;д
Ако обичате LUSH и си търсите ефективна глезотия за лицето, то мисля, че тази маска ще ви се хареса много. Знам, че доста хора не вярват в действието на тези маски, тъй като са прясно приготвени и със съставки, които можем частично да намерим сами. Замисляйки се, може би е вярно, но като цяло абсолютно никога не съм оставала разочарована от отношението цена и качество точно с продуктите на LUSH. Вярно е, имат си и срок на годност малко недостижим. Дори и малките им бурканчета стигат за доста дълго време :)

Цена: 35лв
Количество: 325гр
Можете да намерите: в магазините на бранда и онлайн

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!