Една марка, два продукта... Benefit Gimme Brow & KA Brow

Все още се считам за голяма късметлийка, че в ръцете ми попаднаха тестерни варианти на тези два продукта на Бенефит. Тази година марката лансира своя пълна гама продукти за вежди. Доста шум се вдигна около пускането им на пазара. Особено опаковките обраха всички точки според мен.
От доста години ме е заинтригувал гелът Gimme Brow, но не виждах смисълът от покупката му, тъй като подобни продукти от дрогерийният клас ме задоволяват напълно.
При една от покупките си в Сефора (испанската) ми дадоха проби на гела за вежди и помадата на Benefit. Така реално си дадох отговор дали са добри тези продукти и заслужава ли си шума около тях.
Помадата или KA Brow гелът на Benefit ми беше много интересен, тъй като до подобен продукт още не се бях докоснала. Ако ме четете отдавна си знаете, че аз нямам нуждата да рисувам много веждите си, затова и продукти от тази категория слабо ме вълнуват.
Тук е време да възкликна, че съм много впечатлена от KA Brow и май обмислям да закупя някаква помада за веждите си. Дали ще е KA Brow. Много е възможно ;)
Оригиналният продукт, както тестерният вариант също пристига с четка. Тази миниатюрна част от малкото ми комплектче за тестер е много удобна и дори си я запазих след изхвърлянето на опаковката. Фино чертае и ако на оригиналът е същата четка, добре са я подбрали.
Впечатлих се от KA Brow, защото не очаквах колко малко количество е нужно да попълни съвсем естествено веждите. Не стои видимо и изкуствено. Плъзга се много лесно по кожата и въобще не се налага да указвам натиск при запълването на веждите с него. Също така е траен и не се размазва. Въобще си е доста budge-proof продукт.
Не успях да се насладя максимално на тестера, защото не се затваряше добре и цветовете изсъхнаха. И все пак съм впечатлена!
Е, Gimme Brow също ме омая, но няколко седмици по-късно все още поддържам любовта си към L'Orèal Brow Artist. Много си приличат самите гребенчета - и на двете спирали за вежди са конусовидни. Имат и двата продукта в консистенцията си фибри, които се закачат на миглите. Като разлика бих посочила, че сякаш гела Brow Artist е по-рядък, докато Gimme Brow - по-гъст. 
В ляво - Gimme Brow, в дясно - Brow Artist.
За мен Gimme Brow не е задължителен продукт, но не е и лош и смятам, че сам по себе си е уникален, защото предизвика останалите марки да включат въображението си и направят свои версии на цветните гелове за вежди, които вече и бюджетните марки правят.
На тази снимка съм оформила веждите си и с двата продукта :)
Това са моите впечатления от продуктите на Benefit за вежди. Надявам се да съм била полезна, а ако вие имате опит с тях, ще се радвам да чуя мнението ви :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!